Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Introductie nieuwe collectie Duette® & Plissé Shades
Duette® Shade Oyster is een serie van acht doeken met parelmoerglans, hier in groen.

Introductie nieuwe collectie Duette® & Plissé Shades

In juni introduceert SUNWAY® zijn nieuwe collectie Duette® en Plissé Shades. “Het is een veelzijdige en kleurige collectie geworden”, aldus manager marketingcommunicatie Linda Muis van SUNWAY®. “Ook bij SUNWAY® proberen we de wereld een stukje duurzamer te maken. We streven ernaar steeds meer duurzame materialen in onze collecties op te nemen. In deze nieuwe collectie Duette® en Plissé Shades hebben we daarom twee nieuwe kwaliteiten toegevoegd. De ene is GreenScreen Sea-Tex®, dat bestaat uit 50% gerecycled oceaanplastic. De andere is Re-Tex, een hoogwaardige stof die voor 40% van gebruikte petflessen is gemaakt.” 

Een nieuwe serie Duette® Shades is Metallic, vertelt Muis. “Mooie warme metalkleuren, zoals brons, koper en goud geven een luxe touch aan het interieur.” Een andere serie is Oyster: acht kleuren met parelmoerglans en een Topar-coating aan de achterzijde, die zorgt voor een goede zon- en warmtereflectie.” 

Duette® Shade Metallic in de kleur goud.

Verder is aan de plisséstoffen een aantal nieuwe coatings en behandelingen toegevoegd. “StainStop is een nieuwe vuilafstotende, milieuvriendelijke stofbehandeling die superieure bescherming biedt tegen de meest voorkomende huishoudelijke vlekken op waterbasis, zoals cola, koffie en thee”, aldus Muis. “De stof is eenvoudig te reinigen en biedt extra bescherming in vochtige ruimtes. Topar Plus stoffen hebben naast 65% zon- en warmtereflectie een vuil- en vochtafstotende laag aan de raamzijde.” 

EASE-motor

In de nieuwe collectie is ook een nieuwe motor opgenomen. Het is de EASE-motor, die eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Met deze motor kunnen producten via de smartphone van afstand worden bediend. Dat kan vanaf elke locatie ter wereld waar een wifi­verbinding is. Ook is het mogelijk om scenes in te stellen, zodat de raambekleding op vooraf ingestelde tijden opent en sluit. Vanaf iedere locatie kan worden gecontroleerd wat de positie van de raambekleding is. “Een fijne toevoeging met het oog op de naderende vakantieperiode”, meent Linda Muis. 

Bij de top-down-bottom-up-uitvoering kunnen de onder- en de tussenlat los van elkaar worden bediend, maar het is ook mogelijk om het gehele pakket naar de gewenste positie te laten bewegen. 

Alle EASE-modellen worden geleverd met een oplaadbare accu die netjes in de nieuwe bovenbak is verwerkt. De EASE motoren kunnen ook in een smart home-omgeving worden geïntegreerd, zoals als Alexa en Google Home.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details