Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Intirio en TrendZ Belgium houden op te bestaan

Intirio en TrendZ Belgium houden op te bestaan

Easyfairs heeft half oktober besloten om zowel Intirio als TrendZ Belgium uit hun beursagenda te halen. De editie van 2019 is dus de laatste geweest. Daarmee verdwijnt een lange beurstraditie. Intirio werd voor het eerst gehouden in 1997, als een van de nieuwe vakbeurzen bij de toen veertigjarige textielbeurs Textirama. De andere twee waren Sensus(lingerie, bad- en beenmode) en Dressed(mode accessoires en stoffen).

Easyfairsheeft na de tegenvallende laatste editie van Intirio geconstateerd dat de belangstelling voor een nieuwe editie te klein was om een volwaardige beurs te kunnen organiseren. Afgezien van een kleine groep hoogwaardige stoffenediteurs bleken andere sectoren (onder andere zonwering) te kiezen voor andere evenementen, zoals de Incoda(Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhalin Gorinchem, overigens ook een dochter van Easyfairs.

Na een in de afgelopen tijd gehouden inventarisatie zag Easyfairs ook voor TrendZ Belgium– tijdens de afgelopen Intirio voor de eerste keer gehouden – onvoldoende draagvlak. Grote spelers in de accessoires en decoratiebranche bleken de voorkeur te hebben voor concurrerende evenementen buiten België, waaronder TrendZ in Gorinchem.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details