Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
INHUIS Plaza breidt uit met overname Zonservice

INHUIS Plaza breidt uit met overname Zonservice

Raamdecoratie- en zonweringsspecialist INHUIS Plaza heeft het zonweringsbedrijf Zonservice in Voorschoten overgenomen. Met de eerste showroom in Barendrecht en vestigingen in Woerden, Naarden en Aartselaar (BE), past een vijfde locatie aan de Starrenburglaan 11 in Voorschoten, goed in het rijtje. 

Zonservice 

Zonservice is al 25 jaar een specialist in zonwering en terrasoverkappingen in de omgeving Voorschoten. Net als bij INHUIS Plaza staan service en kwaliteit ook bij Zonservice hoog in het vaandel. INHUIS Plaza is dan ook super trots dat zij Zonservice mogen toevoegen als nieuwe INHUIS Plaza showroom in Voorschoten. Met de toevoeging van de vierde locatie in Nederland, wordt het voor een groot deel van de online winkeliers – die zich door bijna het hele land bevinden – gemakkelijker om één van de showrooms te bezoeken. De showroom in Voorschoten wordt in een geheel nieuw modern jasje gestoken, maar wel met de vertrouwde merken, producten en personeel. Volgens eigenaar Benny wordt een bezoek aan de showroom voor klanten echt een beleving. De raamdecoratie producten van het huismerk INHUIS en de shutters van Blend zullen straks ook in deze showroom te bewonderen zijn. 

INHUIS Plaza 

INHUIS Plaza is dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat. Voor elk raam en iedere ruimte heeft INHUIS Plaza de perfecte oplossing. Voor INHUIS Plaza is service en kwaliteit erg belangrijk. INHUIS Plaza zorgt er persoonlijk voor dat elke order een succes wordt. Je vindt deze kernwaarden terug vanaf het moment dat je een showroom binnenstapt of de website bezoekt tot aan de bezorging en montage van de producten. Naast de online winkel www.inhuisplaza.nl heeft INHUIS Plaza drie showrooms in Nederland; Barendrecht, Naarden en Woerden en één in België; Aartselaar, waar men terecht kan voor advies op maat. INHUIS Plaza biedt diverse services zoals; advies aan huis, meet en montage-service en lange garantie termijnen op onze producten. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen kan men met ons chatten, bellen, e-mailen of langskomen in onze vier fysieke vestigingen. 

Overname 

De komende tijd zal Zonservice nog blijven opereren onder de huidige naam met een kleine INHUIS Plaza touch. Ook het personeel van Zonservice gaat met de overname mee. Bestaande klanten zullen hierdoor weinig van de overname merken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details