Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Inbraakwerend rolluik, klasse RC2 – nieuwe veiligheidsdimensie van Aluprof

Inbraakwerend rolluik, klasse RC2 – nieuwe veiligheidsdimensie van Aluprof

Het inbraakwerende rolluiksysteem SAFETY PLUS is vooral bedoeld voor investeerders voor wie veiligheid prioriteit heeft en die op zoek zijn naar een gecertificeerde oplossing voor een betaalbare prijs. 

Het belangrijkste voordeel van het product is het speciaal ontwikkelde ratelsysteem in de onderrand, waardoor het optillen van het rolluikpantser bij handmatige inbraakpogingen wordt bemoeilijkt. Dankzij de verstevigingen van de geleiders en onderrand is het ook lastiger om losse rolluikprofielen te verwijderen en daarmee het rolluikpantser te demonteren. De solide en duurzame constructie, gemaakt van de geëxtrudeerde profielen PE41, biedt op zijn beurt een verhoogde stootbestendigheid. De voorgestelde oplossing heeft met succes alle tests doorstaan in het onderzoeksinstituut en is ingedeeld in inbraakwerendheidsklasse RC2.

De voorgestelde inbraakwerende constructie kan zowel worden toegepast in adaptatiesystemen als in inbouwsystemen. Hierdoor kunt u ze in iedere fase van de investering toepassen. De constructie van het systeem is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium dat garant staat voor jarenlange duurzaamheid en stevigheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details