Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘In stijl ventileren!’
Spelen met licht en schaduw.

‘In stijl ventileren!’

We leven tegenwoordig niet alleen meer thuis, ook studeren en werken vindt nog steeds in belangrijke mate thuis plaats. Het belang van goed ventileren in huis is dus duidelijk. Een gezonde, frisse omgeving is immers een belangrijke voorwaarde om prettig te wonen en te werken. Kwestie van een raam openzetten? “Dat kan natuurlijk”, reageert communicatiemanager Hanneke Harmeling van Fractions. “Maar wie in stijl wil ventileren, kiest voor de aluminium design shutters van Fractions!” 

‘Design en functionaliteit gaan hand in hand’

In woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer, voor elke ruimte in huis geldt dat ventileren van wezenlijk belang is. Maar in een mooi ingerichte woning willen de bewoners liever niet tegen ontsierende ventilatieroosters aankijken. “Bij de Fractions-patronen van ontwerper Osiris Hertman gaan functionaliteit en design hand in hand”, aldus Hanneke Harmeling. “Voor Fractions ontwierp Osiris een serie aluminium shutters die elke woning een unieke uitstraling geven. Een designelement in de woning, maar tevens functioneel als het gaat om licht, het creëren van privacy én ventilatiemogelijkheden.” 

‘Wat Fractions uniek maakt’

De verschillende Fractions designs van Osiris Hertman zijn ontworpen om te zorgen voor een intrigerend spel van schaduw en licht in de woning. Er kan worden gevarieerd met de lichtintensiteit door de shutters meer of juist iets minder open te zetten en een drukker of juist een rustiger patroon te maken. Daarnaast profileert Fractions zich met nog een aantal bijzondere eigenschappen: 

• Smal pakket en een perfect geïntegreerde oplossing
• Diverse designs en kleuren verkrijgbaar
• Maatwerk
• Passend voor elke binnenruimte in huis
• Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)
• Geschikt voor draaikiep- en kantelramen en deuren
• Onderhoudsvriendelijk (door het schuifmechanisme verzamelt zich geen stof op vlakliggende lamellen)
• 5 jaar kwaliteitsgarantie

‘Stijlvol ventileren in elke ruimte’

Door het materiaal van Fractions – roestvrij aluminium – zijn de shutters niet alleen geschikt voor de woon- of slaapkamer, maar ook voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer, bij uitstek plekken waar een goede ventilatie van belang is. Zeker in een vochtige badkamer is het aan te raden dagelijks goed te ventileren. “In tegenstelling tot houten shutters zijn Fractions bestand tegen vocht en temperatuurverschillen”, stelt Hanneke Harmeling. “Een ander belangrijk aspect van deze shutters is dat ze eenvoudig kunnen worden toegepast op draai-kiepramen of kantel-kiepdeuren. Het slanke materiaal zorgt ervoor dat Fractions naadloos in een kozijn passen, achter de deur- of raamkruk. De Fractions shutters draaien gewoon mee en ventileren is daardoor geen enkel probleem.” 

“Voor wie wil zorgen voor die goed geventileerde woning, maar tegelijkertijd kiest voor een stijlvolle, hedendaagse raamaankleding vindt in Fractions de perfecte oplossing. Wij produceren ware eyecatchers, met een luxe uitstraling, in elke gewenste RAL-kleur. Maatwerk shutters die in de juiste maten voor raam of deur kunnen worden gemaakt.” 

Fractions zijn ook geschikt voor draaikiepramen.

Duurzame maatwerk raamdecoratie ‘Made in Holland’

Fractions wordt gepresenteerd als een voorbeeld van duurzaam ontwikkelen: geen houtverbruik, lokaal geproduceerd, goed beschikbaar en 100% recyclebaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details