Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
In alle opzichten een hete zomer voor Guillaume Janssen
Na de brand van deze zomer is de doekconfectie bij Guillaume Janssen nu weer volledig operationeel.

In alle opzichten een hete zomer voor Guillaume Janssen

De zomer van 2022 is voor Guillaume Janssen in alle opzichten een hete zomer geweest. “Dat kwam helaas niet alleen door de hoge temperaturen in Nederland”, verduidelijkt directeur-eigenaar Jos Stoit. “Ons bedrijf is deze zomer namelijk getroffen door een incident, waarbij brand is ontstaan. Daardoor waren wij genoodzaakt om een tijdelijke productiestop in te lassen, waardoor onze volledige doekconfectie en de productie van bijzondere zonweringsystemen een tijd lang stil is komen te liggen.” 

Met man en macht is er gewerkt om de beide afdelingen weer zo snel mogelijk operationeel te krijgen, vertelt Stoit. “Na een aantal roerige weken, waarin er enorm veel werk is verzet, zijn de werkzaamheden op de beide afdelingen weer volledig hervat. Vanzelfsprekend gaat onze productie nu een drukke tijd tegemoet, waarbij ons doel is om de opgelopen achterstanden zo snel mogelijk weg te werken.” 

“Onze verkoopafdeling richt zich de komende tijd op het bezoeken van verschillende grote projecten in binnen- en buitenland”, besluit Stoit. “Tevens staan er diverse beursbezoeken op onze planning. Zo zijn we – uiteraard – ook aanwezig geweest op Polyclose in België om op de hoogte te blijven van de stand van zaken in de markt op dit moment.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details