Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
In 2024 gaat Thilo Weiermann met pensioen

In 2024 gaat Thilo Weiermann met pensioen

Wisseling Weinor bedrijfsleiding

Directeur Thilo Weiermann is van plan om eind 2023 afscheid te nemen van Weinor en met pensioen te gaan. Tot die tijd zullen hij en zijn team zich actief bezighouden met de vormgeving van de toekomst van het bedrijf. De heer Weiermann heeft het bedrijf in 1991 overgenomen van zijn vader en heeft het sindsdien uitgebouwd tot een internationaal toonaangevende fabrikant van zonwering en regen- en windbescherming voor het terras. 

De 60-jarige directeur van Weinor wil in de hem resterende tijd tot aan zijn pensioen gebruiken om samen met de Zwitserse meerderheidsaandeelhouder Griesser voor een geschikte opvolger te zorgen. ”Wij hebben nu voldoende tijd om iemand te vinden die als nieuwe directeur de ontwikkeling van Weinor naar een hoger plan kan brengen”, verzekert Thilo Weiermann. Hij benadrukt dat Weinor over een stevig fundament beschikt om ook in de toekomst te zorgen voor continuïteit en succes.

Directeur Thilo Weiermann gaat met pensioen na meer dan 30 jaar bij Weinor te hebben gewerkt.

Belangrijke plannen voor 2023

Onder leiding van de heer Weiermann wil Weinor komend jaar belangrijke projecten ontplooien en verder ontwikkelen. Hiertoe behoort onder andere het lamellendak Artares, dat steeds meer functies krijgt. Ook ligt het in de planning om in 2023 nieuwe producten op de markt te brengen. Bovendien wordt de E-shop continu uitgebreid, waardoor de afwikkeling rondom de bestelling en de montage van de producten van Weinor wordt vereenvoudigd en versneld. Bovendien is de voltooiing van de productie-uitbreiding op de locatie Möckern bij Magdeburg nabij. De nieuwbouw van de 7.350 m2 grote productiehal dient in het voorjaar van 2023 voltooid te zijn en maakt op de middellange termijn nagenoeg een verdubbeling van de huidige capaciteit mogelijk.

”Toekomst vormgeven”

Vanwege zijn talrijke plannen wil Thilo Weiermann nog niet toegeven aan afscheidsgevoelens: ”Ik ben immers nog lang niet weg en in het werkzame jaar dat mij nog rest hebben wij de handen vol. Daar kijk ik erg naar uit. Ook voor de tijd daarna hebben wij nu al veel nog te realiseren plannen om de toekomst van ons bedrijf vorm te geven. Wij denken op de lange termijn en zorgen voor stabiliteit en zekerheid. Daarop kunt u bij Weinor vertrouwen”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details