Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Husol Zonwering: ‘Als alleen het beste goed genoeg is’
In Genemuiden is er behoefte aan extra handen in de productie.

Husol Zonwering: ‘Als alleen het beste goed genoeg is’

Met een lange historie in screenproductie heeft Husol Zonwering in Genemuiden een naam hoog te houden als het om de kwaliteit van de producten gaat, meent Henk Huisbrink van Husol. Het is volgens hem een van de redenen voor Husol om te kiezen voor de screens van heroal. “Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze producten, dus ook niet aan die van onze screens. Met heroal als merk voor onze rolluiken en screens hebben we een product in handen waar we zelf 100% achter kunnen staan. Technisch gezien zijn de screens van heroal top, maar het oog wil ook wat. Je ziet de kwaliteit van het merk ook in het esthetische terugkomen. Dan heb ik het over de vormgeving, de manier van monteren en de dikte van de laklaag. Wij vinden het belangrijk dat de eindgebruiker over een paar jaar nog steeds trots kan zijn op de zonwering die aan de gevel prijkt.” 

Zipscreen van heroal.

Ook met accumotor en zonnepaneel

Ook de trend om screens van accumotoren met zonnepanelen te voorzien, is niet aan Genemuiden voorbijgegaan. Husol heeft wel eerst grondig vooronderzoek verricht, voordat deze kabelloze oplossing in het leveringsprogramma is opgenomen. “Uiteraard reageren we op de vraag uit de markt, maar we zijn zorgvuldig te werk gegaan”, vertelt Huisbrink. “Voor ons stond vast dat we deze accuoplossing alleen dan zouden toepassen, als we konden garanderen dat de kwaliteit van onze producten net zo hoog zou blijven als met bekabelde motoren. Dat heeft tijd gekost, maar we zijn blij dat we het zo gedaan hebben. Wie nu bij Husol screens met accumotoren koopt, weet zich verzekerd van het beste dat er op de markt verkrijgbaar is.” 

Vacature op de screendoekconfectie

Husol Zonwering is nog steeds een groeiend bedrijf. “Om die reden mogen er in Genemuiden weer extra handen bij in de productie”, vertelt Henk Huisbrink. “Op de afdeling screendoekconfectie hebben we plaats voor een nieuwe medewerker. Ervaring in de wereld van confectie is een pré, maar niet noodzakelijk. Het mag ook iemand zijn die bereid is om het vak te leren. Wij zorgen dan voor een interne opleiding.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details