Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Husol: ‘Vijf zekerheden bij het inkopen van rolluiken’
Deugdelijke verpakkingen waarover is nagedacht.

Husol: ‘Vijf zekerheden bij het inkopen van rolluiken’

“Onder het motto ‘we zien de klant graag terug, niet ons product’, doen we er alles aan om producten te leveren die zowel bij de dealer als de eindklant een glimlach brengen. Het zijn de vijf zekerheden van Husol die ervoor zorgen dat we dat keer op keer nakomen.” 

“De eerste zekerheid is kwaliteit. We gebruiken alleen maar materialen van heroal en motoren van A-merken. De tweede zekerheid is leverbetrouwbaarheid. Onze organisatie is zo ingericht dat de klant er vanuit kan gaan dat op de orderbevestiging vermelde levertijd ook gehaald wordt. Dat geeft rust in diens planning. Dat kunnen we dankzij een andere zekerheid die we bieden, namelijk voldoende voorraad. Wie wel eens bij ons is geweest, weet dat ons magazijn goed gevuld is, waardoor we niet snel misgrijpen.”

Transport is de laatste stap in het leveringsproces, minstens net zo belangrijk als de voorgaande stappen.

Het feit dat Husol een familiebedrijf is, is volgens Huisbrink de vierde zekerheid. “Wij beschouwen onze klanten ook als familie en de betrokkenheid van onze medewerkers zul je niet snel elders vinden. Wij lopen graag een paar stappen harder als dat de klant ten goede komt. De vijfde zekerheid is net zo belangrijk als de eerste, namelijk logistiek. Kwaliteitsproducten die met zorg in elkaar zijn gezet, worden deugdelijk verpakt, in speciaal ontwikkelde verpakkingen. Vervolgens worden ze door chauffeurs die hun werk uitermate serieus nemen met eigen vrachtauto’s naar onze klanten gereden.” 

Uiteraard volgt Husol de laatste trends in de wereld van zonwering en rolluiken. “Maar niet zonder eerst zelf grondig onderzoek te doen”, benadrukt Huisbrink. “Zo is de beslissing om solar rolluiken en solar screens met een accumotor, gevoed door een zonnepaneel, in ons programma op te nemen niet licht genomen. Het voordeel voor de klant is dat hij bij Husol gloednieuwe technologie toch met zekerheid kan inkopen. Eigenlijk is beproefde innovatie dus de zesde zekerheid die we aan het rijtje kunnen toevoegen!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details