Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Husol: ‘Screens die absoluut gezien mogen worden’

Husol: ‘Screens die absoluut gezien mogen worden’

“Dat is een van de redenen om te kiezen voor de screens van heroal. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze producten, dus ook niet aan die van onze screens. Met heroal als merk voor onze rolluiken en screens hebben we een product in handen waar we zelf 100% achter kunnen staan. Technisch gezien zijn de screens van heroal top, maar het oog wil ook wat. Je ziet de kwaliteit van het merk ook in het esthetische terugkomen, dan heb ik het over de vormgeving, de manier van monteren en de dikte van de laklaag. Wij vinden het belangrijk dat de eindgebruiker over een paar jaar nog steeds trots kan zijn op de zonwering die aan de gevel prijkt.” 

Welkom, accumotor

Ook de trend om screens van accumotoren met zonnepanelen te voorzien is niet aan Genemuiden voorbijgegaan. Wel heeft Husol grondig vooronderzoek verricht, voordat deze kabelloze oplossing in het leveringsprogramma is opgenomen. “Uiteraard reageren we op de vraag uit de markt, maar we zijn zorgvuldig te werk gegaan”, aldus Henk Huisbrink. “Voor ons stond vast dat we deze accu-oplossing alleen dan zouden toepassen, als we konden garanderen dat de kwaliteit van onze producten net zo hoog zou zijn als met bekabelde motoren. Dat heeft tijd gekost, maar we zijn blij dat we het zo gedaan hebben. Wie nu screens met accumotoren koopt bij Husol, weet zich verzekerd van het beste dat er op de markt is.” 

De voordelen van zakendoen met een familiebedrijf

Husol Zonwering is een echt familiebedrijf en 100% onafhankelijk, schetst Henk Huisbrink. “Dat begint zo langzamerhand uniek te worden in de zonweringwereld, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Ons kwaliteitsbeleid kan daarom ook standhouden, we laten ons door niemand de wet voorschrijven. Onze focus ligt niet op de snelle winst, maar op het leveren van producten die eer doen aan onze goede naam. We zijn als familiebedrijf in staat om overal de beste keuze in te maken en onze vaste klanten verwachten dat ook van ons. Een familiebedrijf als Husol Zonwering gaat over generaties, over langetermijnrelaties met onze klanten en over eerlijke producten.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details