Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Horren Industrie Nederland is een speler van formaat

Horren Industrie Nederland is een speler van formaat

Horren Industrie Nederland is gevestigd in Lienden, gunstig gelegen in het rivierengebied, van waaruit Nederland en België uitstekend bereikbaar zijn. “Ons bedrijf is elf jaar geleden ontstaan”, aldus directeur Cees van Mechelen. “Een belangrijke reden was onvrede over de prestaties van de fabrikanten van insectenwering destijds.” Inmiddels is Horren Industrie Nederland uitgegroeid tot een speler van formaat met ongeveer 165 dealers in Nederland en België. Die worden bediend door een klein, maar hecht team dat bestaat uit drie mensen op kantoor, vijf in de werkplaats en een accountmanager op de weg. 

Meedenken
“We zijn begaan met onze dealers”, zegt Van Mechelen. “We denken met ze mee en desgewenst adviseren we ze om samen tot een optimaal resultaat te komen. We zijn transparant en hanteren eerlijke prijzen. We zijn zeker geen prijsvechter. We gaan voor kwaliteit en staan 100% achter onze producten.” 

Het leveringsprogramma van Horren Industrie Nederland is heel compleet en omvat: 

 • vijf types rolhorren 
 • negen types inzethorren 
 • drie types klemhorren
 • vier types voorzethorren
 • vier types vaste horren
 • inzetrolhorren
 • inzethorren met plissé
 • vaste horren met plissé
 • twee types scharnierende hordeuren
 • twee types schuivende rolhordeuren
 • zwart en grijs gaas, pollengaas, rvs gaas en petscreen
 • diverse maten hoeklijnen, onderdorpels enzovoort
 • drie soorten sets voor montage op de dag

Korte levertijden
Het streven van Horen Industrie Nederland is erop gericht om standaardproducten, zoals inzet-, voorzet- en rolhorren, binnen één week uit te leveren, vertelt Van Mechelen. “Onze standaard plisséhordeuren van het type Optimus van 96 en 130 cm breed in RAL 9010 en 9001 hebben we in ruime aantallen op voorraad en kunnen wij direct uitleveren. Op alle overige producten zit een levertijd van twee tot drie weken.” 

Webshops
Horren Industrie Nederland levert ook aan webshops, waarbij het complete leveringstraject uit handen kan worden genomen. “De bestelling in de webshop komt bij ons terecht en wij verzorgen het vervolgtraject”, licht Van Mechelen toe. “Tot en met de betrouwbare bezorging bij de klant aan huis door onze vaste logistiekpartners. Zowel onze verpakkingen als de montagehandleidingen zijn neutraal, zonder naamsvermelding, zodat wij bij de eindklant niet in beeld komen.” 

Dealer worden
“Wij hebben altijd ruimte voor nieuwe dealers”, zegt Van Mechelen. “Om dealer van Horren Industrie Nederland te kunnen worden, heeft een bedrijf allereerst een KvK- en een btw-nummer nodig. Vervolgens even bellen of mailen om een afspraak te maken. De dealer krijgt onze prijslijst zowel digitaal als in boekvorm toegestuurd, waarna wij ervoor zorgen dat hij kan gaan bestellen.” 

“Bestellen gaat erg eenvoudig via de webshop op onze site”, vervolgt Van Mechelen. “De webshop geeft een compleet overzicht van al onze producten. Als een dealer liever een mail stuurt om een bestelling door te geven, is dat ook geen probleem. Uiteraard kunnen wij de dealer voorzien van demo’s voor in zijn showroom en we hebben voor vrijwel elk product een flyer.” 

Reparaties
“Om onze service compleet te maken, voeren wij indien nodig ook reparaties voor onze dealers uit”, besluit Van Mechelen. “Kortom: wij leveren het complete pakket wat een dealer nodig heeft om horren te kunnen verkopen en plaatsen, maar ook om achteraf service te verlenen.”     


HORREN INDUSTRIE NEDERLAND
Molenstraat 14
4033 AV LIENDEN
T: +31 344 60 15 68
E: [email protected]
W: www.horrenindustrie.nl

Tekst en beeld: Horren Industrie Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details