Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Honingraatplissés – nieuwe catalogus voor de energiebesparende klant

Honingraatplissés – nieuwe catalogus voor de energiebesparende klant

Het stoffenassortiment van erfal wordt in het voorjaar van 2019 uitgebreid met een nieuwe collectie honingraatplissés. 

Honingraat met effect
In de nieuwe honingraatplissé-catalogus van erfal staan ongeveer 200 stoffen. Met behulp van acht kleurenthemakaarten kunt kiezen uit een groot aantal soorten weefsels in tijdloze en trendy kleuren. Beschaafde effen kleuren overtuigen door hun mooie textielstructuur. Moderne patronen met bladmotieven, golven en multicolorvarianten vallen op. Honingraatplissés kunnen door hun speciale doorsnede meerdere functies vervullen: ze zijn zonwerend, houden de warmte buiten, ze zijn energiebesparend en geluiddempend. Omdat de koordgeleiding zich aan de binnenkant bevindt, zijn honingraatplissés bovendien uitstekend geschikt als verduistering. In totaal 62 weefsels kunnen voor dit doel worden gebruikt. Een kaart met 18 functionele stoffen in B1-kwaliteit voor verwerking in het object maakt de keuze compleet.


Honingraatplissés worden door erfal op maat gemaakt – ook voor bijzondere raamvormen. 

De samenstelling van de collectie is geoptimaliseerd voor een individueel klantadvies. De catalogus bestaat namelijk uit een overzichtelijke kleurensortering, grote stofstalen en gedetailleerde foto’s van alle stoffen met dessin waarop de grootte van het patroon wordt aangegeven. Tevens zijn QR-codes opgenomen, die rechtstreeks naar de website doorverwijzen voor meer informatie over de stoffen.

Plissé-familie
Speciaal aan de nieuwe catalogus is dat de plissé-familie van erfal met drie verschillende honingraatmaten in één collectie is samengevoegd. Ter illustratie is een kaart met stofstalen bijgesloten en afbeeldingen van de honingraat in de maten klein (S), middel (M) en groot (L). De vaak voorkomende variant met 25 mm honingraat – maat M – wordt als basis gebruikt voor de stofstalen op de collectiekaarten. Stoffen die ook verkrijgbaar zijn met een kleine honingraat (20 mm) – maat S – of met een grote honingraat (42 mm) – maat L – zijn speciaal gemarkeerd. Door dit uitgebreide assortiment kunnen de meest uiteenlopende raamsoorten, -vormen en -afmetingen, alsook serres en balkonbeglazing optimaal van raambekleding worden voorzien.

Honingraatplissés
De moderne eACCU-radiogestuurde aandrijving is vanaf nu ook verkrijgbaar voor plissés en honingraatplissés. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details