Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Home & Garden Solutions – een portfoliobedrijf van AAC Capital – neemt zonweringproducent Sunmaster Nederland over

Home & Garden Solutions – een portfoliobedrijf van AAC Capital – neemt zonweringproducent Sunmaster Nederland over

Sunmaster gaat als zelfstandige dochteronderneming verder, naast de bestaande merken Verasol en Gardendreams. Met deze overname stijgt de omzet van Home & Garden Solutions naar bijna 80 miljoen euro. 

Sunmaster is al bijna 50 jaar een toonaangevende producent van kwalitatief hoogwaardige buitenzonwering. De onderneming is één van de grootste professionele business-to-business leveranciers in de Nederlandse zonweringmarkt, met een landelijk dealernetwerk van specialistische zonvakhandels. Het productaanbod van Sunmaster bestaat uit knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en buitenjaloezieën. 

Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten van Sunmaster bevinden zich in Nijkerk. De onderneming realiseert een omzet van bijna 12 miljoen euro en heeft ongeveer 40 medewerkers. Het management van Sunmaster blijft na de overname aan. 

Aart Roos (CEO Home & Garden Solutions): “Met de overname van Sunmaster maken we onze groeiambities waar om een toonaangevende positie in het groeiende segment van de Europese woning & lifestylemarkt op te bouwen. De combinatie van Sunmaster met onze bestaande merken Gardendreams en Verasol verbreedt en versterkt ons aanbod in huis- en tuinoplossingen, waardoor wij de klant nog volwaardiger kunnen bedienen met optimale kwaliteit en toegevoegde waarde. 

Marc Staal (Managing Partner en Chairman AAC Capital): ” De overname van Sunmaster betekent een mooie uitbreiding van de assortimenten van Verasol en Gardendreams. AAC is actief betrokken om Home & Garden Solutions uit te bouwen tot één van de leidende Europese bedrijven in de sector. Deze acquisitie illustreert AAC’s strategie om haar portfoliobedrijven te laten groeien en om managementteams te ondersteunen met hun lange termijn plannen.” 

Bekijk hier onze website: Home & Garden Solutions

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details