Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Het ShutterX® rolluik is goed nieuws voor duurzame bouwers’

‘Het ShutterX® rolluik is goed nieuws voor duurzame bouwers’

Wilms presenteert de ShutterX® als het enige rolluik in de Benelux dat gegarandeerd luchtdicht is. Er is geen perforatie meer van de binnenmuur én het rolluik is onzichtbaar vanaf de buitenzijde.

“Dankzij ShutterX® kunnen nieuwbouwprojecten en ingrijpende renovaties eindelijk genieten van de voordelen van rolluiken: isolatie, veiligheid en geborgenheid”, aldus CEO Erik Wilms.

Lagere energiefactuur

“We stellen vast dat heel wat nieuwbouwers en grondige verbouwers op zoek zijn naar mogelijkheden om de isolatie van hun woning te verbeteren”, gaat Wilms verder. “Tot voor kort waren rolluiken steevast een negatieve factor en werden ze zelfs afgeraden door architecten. Met ShutterX® hebben we goed nieuws voor nieuwbouwers. Door een innovatief en gepatenteerd systeem slagen we erin om niet enkel de traditionele koudebrug te dichten maar ook de bouwknoop in een isolatievoordeel om te zetten. Een onafhankelijk studiebureau heeft vastgesteld dat met ShutterX® een aanzienlijke besparing op de energiefactuur kan worden gerealiseerd.”

Het luchtdichte ShutterX® rolluik is een totaalsysteem.

Technisch pareltje, ontworpen én gemaakt in België

Erik Wilms benadrukt dat de ontwikkeling van de ShutterX® volledig in eigen huis is gebeurd, inclusief de productie van de prototypes. “Ondertussen hebben we al heel wat projecten gerealiseerd en is het originele ontwerp verder bijgeschaafd. De ShutterX® is uitgegroeid tot een totaaloplossing. Alle mogelijk isolatie-, vocht- en condensproblemen worden aangepakt in een geïntegreerd systeem. Niet onbelangrijk: ook aan het visuele aspect is gedacht. Zo wordt het volledige product, inclusief geleiders en onderlat, weggewerkt in de spouwmuur. Je ziet er niets van als het rolluik geopend is.”

De ShutterX® van Wilms is voorlopig alleen verkrijgbaar bij een aantal gecertificeerde verdelers van Wilms die voor dit product een aparte opleiding hebben gevolgd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details