Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Het decoreren van je kantoorpand anno 2019

Het decoreren van je kantoorpand anno 2019

Als bedrijf wil je natuurlijk mee gaan met de huidige tijd. Het decoreren van het kantoorpand is hier een belangrijk onderdeel van. Je wil ten slotte bij je (potentiele) klanten een en eventuele zakenpartners een goede indruk achter laten. Een kantoorpand dat er niet uitziet of erg saai is kan er zomaar voor zorgen dat de klant of zakelijke partner voor een andere partij kiest. Bij het decoreren van een kantoorpand is het goed om gebruik te maken van verschillende kleuren in het kantoorpand, glasvezelbehang te plaatsen en ook planten toe te voegen voor een gezellige sfeer.

Gebruik van kleur

Een ruimte met alleen maar witte muren zal niet echt bijdragen aan een gezellig kantoorpand. Werknemers wil je ten slotte ook tevreden houden en willen niet alleen maar naar witte muren kijken. Kleur brengt namelijk emoties met zich mee en kan energie opwekken.

Kies er echter niet voor om alle kleuren van de regenboog toe te voegen aan de muren, maar doe het subtiel. Kleuren kunnen daarnaast voor een hogere productiviteit van de werknemers zorgen en bovendien voor een gezellig gevoel bij klanten en partners. Heb je verschillende afgesloten ruimtes? Dan is het erg leuk om verschillende kleurenkamers te maken. Denk aan een groene kamer en een blauwe kamer. Je kan er ook voor kiezen om een thema te gebruiken per kamer.

Glasvezelbehang ideaal voor kantoorpanden

Glasvezelbehang is behang dat wordt gemaakt van glasvezel. Het voordeel van glasvezelbehang ten opzichte van ander behang is dat het een stuk steviger is, waardoor het behang er mooi uitziet.

Je hebt verschillende soorten glasvezelbehangen, een daarvan is renovlies behang. Met renovliesbehang hoef je je geen zorgen te maken dat de kwaliteit snel achteruit gaat. Daarnaast heeft renovliesbehang het voordeel dat het goed en simpel te reinigen is, wat ook bij ander behang niet mogelijk is. Het behang is alleen verkrijgbaar in de kleur wit. Het is echter makkelijk over de witte kleur van het renovlies behang te schilderen met een kleur die meer past bij je bedrijf.

Het toevoegen van planten

Om meer sfeer aan te brengen aan een kantoorruimte is het goed om planten toe te voegen. Uit onderzoek is gebleken dat planten stress verminderend werken. Dit komt omdat de kleur groen staat voor rust. Daarnaast zorgen planten ook voor gezelligheid op de werkvloer. Bovendien zorgen planten voor meer zuurstof wat ook de productiviteit ten goede komt.

De vraag is alleen; welke plant kies je? Voor een grote ruimte is het aan te raden om ook grote planten te gebruiken. Denk aan een bananenplant of een Strelitzia Nicolay. Deze kunnen een hoogte bereiken van wel 150cm. Voor kleinere ruimtes is het leuker om kleine plantjes te kopen voor op een bureau of aan de muur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details