Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
heroal: ‘De heroal OR is de complete oplossing voor elke terrasoverkapping’
Dankzij zijn elementbreedte van 7 m met twee staanders is heroal OR ook geschikt voor grote overkappingen in de horeca.

heroal: ‘De heroal OR is de complete oplossing voor elke terrasoverkapping’

Ook in bijvoorbeeld de horeca is veel vraag naar royale overkappingen die voldoende en onbeperkte ruimte bieden voor een terras dat is beschut tegen weer en wind.

“Het terrasoverkappingsysteem heroal OR heeft een tijdloos. kubistisch design”, zegt Wouter Kamphuis, salesmanager bij heroal Nederland BV. “Het systeem kenmerkt zich verder door doordachte constructiedetails die het design ondersteunen.” 

Overzicht van het terrasoverkappingsysteem heroal OR.

Heroal OR is er in twee varianten om voor elk gebruik de optimale oplossing te kunnen aanbieden. De heroal OR GL (Grand Line) heeft een grote overspanning en biedt daarmee een grote overdekte ruimte en een vrijwel onbeperkt zicht op de omgeving. De tweede variant is de heroal OR SL (Slim Line) die zich kenmerkt door een slanke draagconstructie. “De Slim Line staat voor lichtheid en moderniteit, gecombineerd met buitengewoon veel ruimte in de buitenlucht”, aldus Kamphuis. 

Heroal biedt voor het OR terrasoverkappingsysteem verschillende accessoires aan. Dat zijn allereerst de textiele zonweringsystemen die in een groot aantal verschillende designs en weefsels leverbaar zijn. Het nieuwe bovenliggende zonweringsysteem heroal HS beschermt tegen sterke zonnestraling. Het eveneens met zipgeleiding uitgevoerde zonweringsysteem heroal VS Z OR is bedoeld om de zijdes van de overkapping af te sluiten om de laagstaande zon, wind of inkijk te weren. Het nieuw ontwikkelde glazen schuifdeursysteem heroal S 20 C kan eveneens naadloos in het heroal OR terrasoverkappingsysteem worden geïntegreerd. Daardoor wordt de terrasoverkapping opgewaardeerd naar een zomertuin om op die manier extra woonruimte te creëren. 

Het terrasoverkappingsysteem heroal OR heeft een tijdloos design, is in grote maten leverbaar en heeft veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

“Bij de ontwikkeling van het heroal OR terrasoverkappingsysteem is ook veel aandacht besteed aan de optimalisatie van de productie en montagegemak”, vertelt Kamphuis. “Door rechthoekige zaagsnedes zonder inkepingen is de vervaardiging snel en ongecompliceerd. De hoge kwaliteit van de profielen zorgt ervoor dat de benodigde stabiliteit ook zonder stalen versterking kan worden gerealiseerd. Bouwkundig toegelaten schroefverbindingen – Z-14.4-840 – van steun- en dakgootprofielen zorgen ervoor dat een bijzonder eenvoudige montage zonder extra verbinders mogelijk is. Bovendien worden de dakliggers door middel van nieuwe houders zodanig voorbereid dat ze bij de montage op de bouwplaats alleen nog hoeven te worden ingehangen – zonder dat ze kunnen worden verwisseld – en gezekerd.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details