Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
heroal Configurator: Maatwerkelementen online configureren en bestellen

heroal Configurator: Maatwerkelementen online configureren en bestellen

De firma heroal biedt haar klanten per onmiddellijk de mogelijkheid om heroal Ready geprefabriceerde elementen voor rolluiken en zonwering online via een configurator te configureren en te bestellen. De orderinvoer en bestelprocedure worden hiermee versneld, vereenvoudigd en betrouwbaarder gemaakt.

Met de heroal Configurator hebben klanten van het aluminium-systeemhuis de mogelijkheid om heroal Ready maatwerkelementen voor rolluiken en zonwering in de kortst mogelijke tijd online te configureren, aanbiedingen op te stellen en bestellingen direct bij heroal in gang te zetten. Het hele werkproces wordt daarbij geoptimaliseerd.

Binnen de configurator kan een willekeurig aantal configuraties, projecten en aanbiedingen worden opgeslagen en achteraf naar behoefte worden bewerkt. Configuraties worden direct bij invoer gecontroleerd op technische haalbaarheid voor een hoge mate van planningszekerheid en kunnen worden opgeslagen als favorieten om ze op terugkerende basis aan projecten toe te voegen. Het beheer van projecten en aanbiedingen vindt plaats in een overzichtelijk ontworpen dashboard. Aanbiedingen kunnen erin worden gesorteerd volgens een individuele mappenstructuur en voltooide projecten kunnen worden gearchiveerd om het dashboard up-to-date en georganiseerd te houden.

Ook verkoop- en artikelgegevens en persoonlijke inkoopvoorwaarden zijn altijd actueel in de heroal Configurator en worden automatisch overgenomen in configuraties, aanbiedingen en bestellingen, zodat mogelijke fouten worden gereduceerd. Verkoopprijzen kunnen automatisch worden overgenomen via speciaal gedefinieerde waarden voor alle artikelen van een aanbieding; als alternatief is ook handmatige invoer mogelijk. Op verzoek worden aanbiedingen automatisch voorzien van uw eigen bedrijfsgegevens, een logo en kunnen desgewenst worden aangevuld met vrije posten (bijv. montagekosten). Deze kunnen worden opgeslagen in het gedeelte “Mijn artikelen”, zodat ze steeds opnieuw kunnen worden geraadpleegd. Om het werkproces verder te versnellen, kunnen aanbiedingen rechtstreeks vanuit de heroal configurator worden gegenereerd. De configurator kan voor heroal-klanten op elk moment, ook onderweg, via de heroal Communicator (communicator.heroal.de), de digitale werkomgeving van heroal worden opgeroepen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details