Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
heroal breidt directie uit

heroal breidt directie uit

heroal – Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG wordt vanaf half augustus 2020 geleid door een driekoppig directieteam.

Naast dr. Max Schöne worden Jürgen Peitz en dr. Ramon Knollmann benoemd als directeur van heroal. Daarmee bestaat de directie uit een driekoppig team.

Jürgen Peitz beschikt over jarenlange ervaring als directeur in de internationale bouwbranche en is in het kader van de nieuwe directiestructuur bij heroal verantwoordelijk voor de onderdelen verkoop en service, productmanagement en -ontwikkeling en productie en logistiek.

Dr. Ramon Knollmann is sinds juli 2019 werkzaam in leidinggevende posities voor het bedrijf en is als chief financial officer (CFO) o.a. verantwoordelijk voor financiën, administratie en controlling en personeelszaken. Voordat hij bij heroal kwam, bekleedde dr. Knollmann diverse directieposten in de bouwbranche.

Dr. Max Schöne is al sinds januari 2020 als vijfde generatie directeur actief. Hij is verantwoordelijk voor de onderdelen strategie en corporate development, marketing, IT en digitalisering en project- en procesmanagement.

Met de uitgebreide managementstructuur volgt heroal ook in de toekomst het doel om het bedrijf verder te ontwikkelen op basis van jarenlange ervaring en succesvolle traditie en samen met de partnerbedrijven de gezamenlijke marktpositie blijvend te versterken. Daarbij blijven klantgerichtheid en voortdurende optimalisatie van de product- en serviceportfolio’s en brancheleidende kwaliteit en logistiek centraal staan.

Met het driekoppige directieteam schept heroal optimale voorwaarden om de ingeslagen weg naar groei consequent te kunnen blijven volgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details