Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Hella: ‘De mooiste manier om daglicht te reguleren’
Een volledig glazen erker van een modern woonhuis met Hella buitenjaloezieën.

Hella: ‘De mooiste manier om daglicht te reguleren’

“Buitenjaloezieën zijn niet alleen decoratief, maar ook een belangrijk instrument voor lichtregulering en klimaatbeheersing”, vindt Robert Exenberger, area manager Benelux van Hella. “Bij Hella begrijpen ze dit als geen ander. Dit familiebedrijf heeft zich in de afgelopen zestig jaar ontwikkeld tot een van de grootste Europese fabrikanten van buitenzonwering, met buitenjaloezieën als specialisme.” 

Hella levert vanuit zes eigen productielocaties direct aan de vakhandel, zowel projectmatig als voor de particuliere markt. “Hierdoor worden we bij Hella constant uitgedaagd om te blijven ontwikkelen en innoveren”, aldus Exenberger. “Het assortiment buitenjaloezieën van Hella is dan ook uitgegroeid tot het meest uitgebreide programma van Nederland.” 

De buitenjaloezieën van Hella

Het brede programma buitenjaloezieën van Hella omvat een viertal systemen, die zowel voor renovatie als nieuwbouw inzetbaar zijn. Hella noemt de volgende karakteristieken van deze systemen: 

  • Klassieke buitenjaloezieën – Geschikt voor vrijwel alle situaties en met vele mogelijkheden, dankzij de maatwerkoplossingen. 
  • Voorbouw buitenjaloezieën – Een zelfdragende systeem dat is voorgemonteerd in de omkasting. Voor wat betreft montage vergelijkbaar met rolluiken of screens. 
  • Façade buitenjaloezieën – De ideale zonwering voor vliesgevels. Het systeem is zelfdragend en kan aan elkaar worden gekoppeld. 
  • Inbouw buitenjaloezieën – De mooiste manier om een buitenjaloezie te integreren in de gevel, met de beste isolatiewaarden. Het is daarmee een populaire oplossing voor nieuwbouwprojecten. 

Afhankelijk van de situatie en wens van de klant, levert Hella zijn buitenjaloezieën met C-, S-, en Z-lamellen. De afmetingen variëren van 60 tot 96 mm. De buitenjaloezieën zijn in een groot aantal standaardkleuren leverbaar. Het is echter ook mogelijk om ze in een gewenste kleur te poedercoaten. Hella beschikt daarvoor over eigen lakstraten. 

Ook de overige onderdelen van de buitenjaloezieën gaan volgens Exenberger met de tijd mee. Zo is het ladderkoord van het gepatenteerde ECN-systeem nu ook in een donkere kleur beschikbaar. “ECN staat voor Edelstaal-ClipNokken-systeem. De dubbel versterkte polyesterbanden met uv-bestendige kunststof clipnokken zijn op ieder lamel bevestigd, over de klemmen van edelstaal heen. Hierdoor rollen de banden met mooie lus-bewegingen op en stapelen de lamellen strak op elkaar. Op onze vernieuwde website www.hella.info kunnen geïnteresseerde zonweringspecialisten meer lezen over alle mogelijkheden die Hella op het gebied van buitenjaloezieën biedt.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details