Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
HELLA: ‘Alles uit de kast halen!’

HELLA: ‘Alles uit de kast halen!’

De kast maakt het verschil!, is de opvatting van HELLA, producent van zonweringsystemen uit Abfaltersbach, een klein plaatsje tussen de bergen van Oost-Tirol in Oostenrijk. Met de Top Mini Plus claimt HELLA de beste isolatiewaarden te bieden met maximale flexibiliteit voor vele inbouwsituaties. Eén inbouwkast voor maar liefst vier systemen.

Bij de ontwikkeling van de Top Mini Plus heeft HELLA zich vooral gericht op de inbouwafmetingen. Het maakt niet uit of er een rolluik met revisie van buiten, een buitenjaloezie, een hor of een screen wordt geplaatst, de kast heeft altijd een uniforme uitstraling, ongeacht het zonweringproduct. Zo worden energiebesparende en het comfort verhogende zonweringsystemen feilloos in de gevel geïntegreerd, aldus het bedrijf. Alle systemen voldoen aan de Duitse ENEV (Energieeinsparverordnung).

De kasten hebben een hoogte van 175 mm of 220 mm en zijn gemaakt van duurzaam en onderhoudsvriendelijke kunststof. De aansluiting op het kozijn is eenvoudig en tijdbesparend dankzij een universele klikadapter. HELLA levert klikadapters die perfect passen op de profielen van de bekende kozijnmerken, wat de installatie sneller en preciezer maakt. Het optionele Onyx smarthome besturingssysteem van HELLA kan gemakkelijk worden toegevoegd, geïnstalleerd en bediend met een smartphone of tablet.

De HELLA groep

De expertise en ervaring van HELLA op het gebied van ontwikkeling en productie van hoogwaardige zonweringsystemen komt voort uit meer dan 60 jaar bedrijfsgeschiedenis, aldus het bedrijf. “Met onze roots en het hoofdkantoor in Abfaltersbach in Oost-Tirol zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten op de Europese zonweringmarkt met in 2019 ruim 1.350 medewerkers en een omzet van € 179 miljoen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details