Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Heerlijk genieten met nieuwe terraszonweringen Infini en Ponto Doble

Heerlijk genieten met nieuwe terraszonweringen Infini en Ponto Doble

Wist je dat wij naast een uitgebreide collectie raambekleding ook een breed assortiment buitenzonwering hebben? Sinds kort zijn onze outdoor-mogelijkheden uitgebreid! Zo introduceren we de nieuwe terraszonweringen Infini en Ponto Doble, waarmee je heel gemakkelijk een comfortabele en schaduwrijke plek creëert om te ontspannen op een warme zomerdag. Ook hebben we een mogelijkheid voor ingebouwde ledverlichting aan het Fiora Grande zonnescherm toegevoegd en zijn er nieuwe stijlvolle doeken voor onze Screens beschikbaar.

Onze styliste Maartje Knipscheer vertelt: “Om ervoor te zorgen dat zowel de Infini als Ponto Doble zonneschermen perfect passen bij de stijl van jouw deur- of raamkozijnen, zijn deze leverbaar in zwart, wit of iedere RAL-kleur die bij je past. Voor het doek kun je kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment. Andere voordelen zijn dat deze terraszonwering eenvoudig te monteren is en uv-straling buiten houdt, waardoor jouw meubels beschermd worden tegen verkleuring door de zon.”

Collectienieuws: vernieuwde Plissé Shades
Onze Plissé Shades hebben een stijlvolle verandering ondergaan en het resultaat mag er zijn. Dankzij de uiteenlopende kleuren, hippe bloemenpatronen en etnische motieven creëren de nieuwe Plissé Shades verschillende effecten in jouw interieur, van een subtiele achtergrond tot een opvallende eyecatcher. Dat maakt het een zeer veelzijdige collectie met voor ieder wat wils. Lees er hier alles over!

Van binnen…
De afgelopen 20 jaar heeft het ‘buiten verblijven’ een heel andere vorm gekregen. Onze styliste Maartje Knipscheer vertelt hier graag meer over: “Er wordt gekozen voor mooi en charmant buiten zitten, passend bij binnen. Stijlen worden met veel plezier doorgetrokken van binnen naar buiten en materialen worden veranderd van samenstelling. Deze moeten steviger zijn en bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden. En dat is tegenwoordig heel goed mogelijk plus ook zeker betaalbaar. Al met al willen we ons graag door een fijne sfeer laten omringen in een stijlvolle omgeving met mooie planten, fraaie tegels en meubels die passen bij jouw gezinssamenstelling.”

…naar buiten
“Je ziet steeds meer keuzes vallen op echte materialen, zoals hout, leer, linnen, bamboe, touw, jute, rotan, riet en de textiellook. Kortom: materialen waar echt iets in gebeurt. En dit is een stijl die heel gemakkelijk van binnen naar buiten gaat en terug”, zegt Maartje.

Ook Luxaflex® volgt de interieurtrends en vertaalt deze naar buiten. Zo hebben we in de nieuwe screen-collectie extra items opgenomen met een natuurlijke textiele uitstraling. Op die manier zijn deze passender bij jouw stijl en ook eenvoudig te combineren met de acryldoeken collectie van onze vernieuwde terrasschermen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details