Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
HAROL: ‘Lancering van de knikarmschermen Praia, Cadiz en Lux’
Het al eerder uitgebrachte knikarmscherm Tucan.

HAROL: ‘Lancering van de knikarmschermen Praia, Cadiz en Lux’

“Met deze vier duurzame designs komt HAROL aan ieders wensen tegemoet”, aldus marketingmanager Isabelle Wintmolders. “De consument krijgt nog meer keuze en comfort, terwijl de installateur kan rekenen op een eenvoudiger systeem met nog meer technisch vernuft.” 

De vier knikarmschermen van HAROL.

Onder het motto ‘Smarter. Simpler. Sustainable.’ introduceert HAROL na twee jaar van intensieve ontwikkeling zijn nieuwe knikarmschermen. “Daarbij zetten Praia, Cadiz en Lux – elk binnen hun eigen stijl – meteen een nieuwe standaard in de markt”, constateert Isabelle Wintmolders. “Zo hebben de high end modellen uit de collecties voortaan ‘Invisibly Wired’ knikarmen, een exclusieve en zeer luxueuze afwerking, waarbij de staalkabels niet langer zichtbaar zijn.” 

Het knikarmscherm Cadiz met verlichting in de kast.

“De sterke punten van knikarmschermen zijn alom bekend”, vervolgt Wintmolders. “Ze creëren schaduw op het terras en verhogen het comfort achter het glas. In de loop der jaren heeft HAROL, als specialist en trendsetter in zonwering, stelselmatig het assortiment uitgebouwd voor wat betreft esthetiek, techniek en architecturale integratie. De nieuwste collecties maken nogmaals duidelijk dat een slim knikarmscherm zeker en vast een slimme investering is!” 

“Na uitgebreid marktonderzoek en bijna twee jaar R&D zijn we erin geslaagd om een nieuw gamma knikarmschermen te ontwikkelen, dat nog meer beantwoordt aan de persoonlijke voorkeur, moderne architectuur en montagegemak”, aldus Isabelle Wintmolders. “Ook heeft HAROL geïnvesteerd in knikarmen die gemakkelijk geassembleerd kunnen worden, wat de deur opent naar internationale markten.” 

De gesloten cassette van de kubistisch vormgegeven Lux.

Drie nieuwkomers in drie stijlen

Op een heel overzichtelijke manier kan de eindgebruiker voortaan een keuze maken uit het brede HAROL assortiment knikarmschermen. “De collecties zijn onderverdeeld in verschillende uitvoeringen, zodat je als een menukaart je zonwering kan samenstellen, zowel naar stijl als functionele behoefte”, legt Isabelle Wintmolders uit. 

De eindgebruiker kan kiezen voor montage via inbouw, het plafond of tegen de muur, met open, halfopen of gesloten kast. Ook zijn er tal van opties leverbaar, zoals dimbare led-verlichting in de kast, armen of voorlijst. Bij de high end-modellen Cadiz en Lux kan worden gekozen tussen directe of indirecte verlichting in de kast en de voorlijst en is een variovolant mogelijk met 2 m uitval. “De collectie hoogtechnologische acryldoeken, die we in ons eigen atelier maken, is verkrijgbaar voor onze volledige collectie knikarmschermen”, vult Isabelle Wintmolders nog aan. 

Het knikarmscherm Praia met led-strips in kast en armen

De drie nieuwe modellen passen volgens Wintmolders elk binnen een HAROL stijl. “Lux is de nieuwkomer bij Minimal, die met strakke en moderne ontwerpen de knikarmschermen als het ware volledig laat opgaan in de woning. Elegant zet verfijnde rondingen centraal en daar voelen de zonweringen Tucan en Cadiz zich helemaal bij thuis. En Curved, tot slot, creëert graag sfeer en schaduw met gebogen designs, zoals dat van Praia.” 

“Maar welke richting de persoonlijke smaak ook opgaat, met een HAROL knikarmscherm zit je de volgende decennia goed”, vervolgt Isabelle Wintmolders. “Onze nieuwe knikarmen zijn ontwikkeld en getest op meer dan 25.000 cycli, oftewel om 25 jaar lang twee keer per dag open en dicht te gaan. Het nieuwe gamma voldoet verder aan de vereiste normen voor windklasse 2 volgens EN13561 – snelheid 7,5-10,4 m/s – dus ook op dat vlak kunnen onze zonweringen tegen een stootje.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details