Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
HAROL lanceert knikarmschermen Praia, Cadiz en Lux

HAROL lanceert knikarmschermen Praia, Cadiz en Lux

Met deze vier duurzame designs komt Harol aan ieders wensen tegemoet: de consument krijgt nog meer keuze en comfort, terwijl de installateur kan rekenen op een eenvoudiger systeem met nog meer technisch vernuft. Aftellen tot maart!

Onder het motto ‘Smarter. Simpler. Sustainable.’ introduceert HAROL, na twee jaar van doorgedreven ontwikkeling, de nieuwe knikarmschermen. Daarbij zetten Praia, Cadiz en Lux – elk binnen hun eigen stijl – meteen een nieuwe standaard in de markt. Zo hebben de high end-modellen uit de collecties voortaan ‘Invisibly Wired’-armen, een exclusieve en zeer luxueuze afwerking waarbij de staalkabels niet langer zichtbaar zijn.

De troeven van knikarmschermen zijn vandaag gekend: deze zonwering creëert schaduw op het terras én geeft meer comfort achter het glas. In de loop der jaren bouwde HAROL, als specialist en trendsetter in zonwering, stelselmatig het assortiment uit op het vlak van esthetiek, techniek en architecturale integratie. De nieuwste collecties maken nogmaals duidelijk dat een slim knikarmscherm alvast een slimme investering is!

Marketing Manager Isabelle Wintmolders: “Na uitgebreid marktonderzoek en bijna twee jaar R&D zijn we erin geslaagd om een nieuw gamma knikarmschermen te ontwikkelen, dat nog meer beantwoordt aan de persoonlijke voorkeur, moderne architectuur en montagegemak. Ook heeft HAROL geïnvesteerd in knikarmen die je gemakkelijk kan assembleren, wat de deur opent naar internationale markten.”

Drie nieuwkomers in drie stijlen

Op een heel overzichtelijke manier kan je voortaan kiezen uit het brede HAROL-assortiment van knikarmschermen. Wintmolders: “De collecties zijn onderverdeeld in verschillende uitvoeringen, zodat je als een menukaart je zonwering kan samenstellen – zowel naar stijl als functionele behoefte. Zo kan je kiezen voor montage via inbouw, het plafond of tegen de muur, met open, halfopen of gesloten kast. Ook zijn er tal van opties, zoals dimbare ledverlichting in de kast, armen of voorlijst. Bij de high end-modellen Cadiz en Lux kan je kiezen tussen directe of indirecte verlichting in kast en voorlijst en is een vario-volant mogelijk met 2 meter uitval. De collectie hoogtechnologische acryldoeken, die we in ons eigen atelier maken, is verkrijgbaar voor de volledige collectie knikarmschermen.”

De drie nieuwe modellen passen elk binnen een HAROL-stijl. Lux is nieuwkomer bij Minimal, die met strakke en moderne ontwerpen de knikarmschermen als het ware volledig laat opgaan in de woning. Elegant zet verfijnde rondingen centraal en daar voelen de zonweringen Tucan en Cadiz zich helemaal thuis. En Curved, tot slot, creëert graag sfeer en schaduw met gebogen designs, zoals dat van Praia.

Maar welke richting je persoonlijke smaak ook uitgaat, met een HAROL-knikarmscherm zit je de volgende decennia goed. Isabelle Wintmolders: “Klopt. De nieuwe knikarmen werden ontwikkeld en getest op meer dan 25.000 cycli, oftewel om 25 jaar lang twee keer per dag open en dicht te gaan. Het nieuwe gamma voldoet verder aan de vereiste normen voor windklasse 2 volgens EN13561 (snelheid 7,5-10,4 m/s), dus ook op dat vlak kunnen onze zonweringen tegen een stootje.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details