Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
HAROL: ‘De BZ1000 is een moderne buitenjaloezie met unieke troeven’

HAROL: ‘De BZ1000 is een moderne buitenjaloezie met unieke troeven’

Specialist in zonwering en buitenleven HAROL presenteert met de BZ1000 een buitenjaloezie met ‘opvallend onopvallende’ troeven, zoals ze het zelf uitdrukken. Zo kan bij de BZ1000 zowel worden gekozen voor een systeem dat in de gevel is ingebouwd als voor een systeem dat op de gevel wordt gemonteerd. Bovendien kan voor de kleur van de lamellen worden gekozen uit een breed assortiment aan standaardkleuren. 

“Met de BZ1000 brengen we bovendien een buitenjaloezie op de markt die eenvoudig kan worden geïnstalleerd”, zegt Joris Draelants, bij HAROL onder andere verantwoordelijk voor productontwikkeling. “Het geheel kan in de spouw worden geplaatst of gemonteerd met een afdekkap. Ook is er de keuze tussen kabelgeleiding en geleiderails. Wat het onderhoud betreft, zijn de lamellen zeer eenvoudig te reinigen dankzij de hoogwaardige aluminium uitvoering. Het systeem is windstabiel conform EN13659, tot 80 km/uur.” 

BZ1000 buitenjaloezie met C-lamel.

De BZ1000 biedt volgens Draelants alle gekende voordelen van een goede buitenzonwering: “Controle over licht en temperatuur, gecombineerd met inkijkbescherming. Bovendien beschermt een buitenjaloezie niet alleen in de zomer tegen oververhitting, maar zorgt de stilstaande luchtlaag tussen het systeem en het raamoppervlak in de winter voor een isolerend kussen. Natuurlijk invallend daglicht blijft behouden, maar ook het vrije zicht naar buiten, zodat er geen benauwd en opgesloten gevoel ontstaat.” 

Met meer dan 300 kleuren in het HAROL gamma en een ruime collectie aan lamellen claimt HAROL aan elke smaak tegemoet te kunnen komen. Voor de BZ1000 kan de eindgebruiker kiezen uit drie soorten lamellen. De bediening kan handmatig of automatisch middels een handzender, huisbesturing of met smartphone of tablet. 

De belangrijkste data van de BZ1000 buitenjaloezie: 

  • Maximale breedte 5 m
  • Maximale hoogte 5,2 m
  • Maximaal oppervlakte 20 m2
  • Lameltype C, Z of S

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details