Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Harol: ‘De Brera biedt ongekende mogelijkheden aan een terras’
De Brera in Ivory Sand, perfect aansluitend bij de kleur van het huis waarbij hij is geplaatst.

Harol: ‘De Brera biedt ongekende mogelijkheden aan een terras’

“Het beste uit het buitenleven halen, dat is wat de deze terrasoverkapping van Harol doet”, zegt marketingmanager Isabelle Wintmolders. “Het strakke lamellendak Brera kan volledig openschuiven voor maximale lichtinval en zontoetreding, maar biedt tegelijk alle comfort bij minder weer. Zo creëert de eindgebruiker voor zichzelf een multifunctionele, duurzame buitenleefruimte op de maat van elk seizoen. Met de Brera richt Harol zich zowel tot particuliere klanten als tot de projectmarkt, zoals de horeca.” 

De Brera kan halfvrijstaand als verlengstuk aan de woning, maar ook vrijstaand in de tuin worden gebruikt. “Met de Brera tekent Harol voor een uniek stukje buitenleefruimte”, vindt Isabelle Wintmolders. “Het dak kan volledig openschuiven om warmte en zonlicht binnen te laten, ook tijdens de wintermaanden, zonder dat de bijeengevouwen lamellen het zicht belemmeren.” 

“Door de lamellen te kantelen, kan de eindgebruiker het zonlicht juist filteren en daarnaast een optimale luchtcirculatie oproepen om oververhitting in de zomer te voorkomen. Vanzelfsprekend kan het dak ook volledig worden gesloten voor een maximale bescherming tegen zonlicht, uv-straling, wind en regen. Het strakke, vlakke design van Brera – zonder zichtbare bevestigingselementen – komt dan mooi tot zijn recht.” 

Het dak van de Brera sluiten kan automatisch dankzij sensoren die de stand van de lamellen zelf regelen. Bovendien sluiten de lamellen aan op de gootprofielen. Daarlangs wordt die het overtollige water afgevoerd naar de staanders. “Daardoor is er minder kans dat eindgebruikers last hebben van nattigheid onder de overkapping, zelfs wanneer de lamellen gekanteld staan”, aldus Isabelle Wintmolders. Naast de uitrusting met sensoren, biedt Harol nog meer opties aan voor een buitenleefruimte op maat. Daaronder zonwerende screens, glazen wanden, led-verlichting en verwarming. 

“De Brera laat zich met zijn uitgekiend ontwerp gemakkelijk installeren”, besluit Isabelle Wintmolders. “Ook is de nieuwe terrasoverkapping erg duurzaam met materialen die voor 99% recycleerbaar zijn en met een zeer laag energieverbruik voor het bedienen van ventilatie, verwarming, verlichting en verkoeling.” 

Praktische info over de Brera: 

• De maximale afmetingen van één module van de Brera Premium zijn 4,5 x 6,1 m. De Brera Premium en de Brera Superior kunnen zowel in diepte als in breedte worden gekoppeld

• Standaardkleuren zijn Iron Grey, Corten, Grey Sand, White Sand, Ivory Sand, White Semi-Gloss, Ivory Semi-Gloss, Silver Grey.
De overkapping is verder leverbaar in alle RAL kleuren 

• Opties zijn dimbare led-verlichting (RGB), verwarming, glazen wanden, zonwerende screens en zon-, regen-, temperatuur- en windsensoren

• De Brera is windbestendig tot Beaufortklasse 9, tot 90 km/u (in gesloten toestand bij een dak van 4 x 4 m)

• Harol geeft vijf jaar garantie op de Brera

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details