Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Harol: ‘Combineer bekroond design met comfort’
Harol knikarmscherm Tucan.

Harol: ‘Combineer bekroond design met comfort’

Exclusief en met een luxueuze afwerking: de nieuwe generatie knikarmschermen van Harol zet met Invisibily Wired-armen in op kwaliteit en een high end design. Marketingmanager Isabelle Wintmolders vertelt: “Consumenten creëren met onze zonneschermen ìn no time een sfeervolle, schaduwrijke setting en bescherming tegen oververhitting. Hierdoor zorgen de knikarmschermen voor natuurlijke koeling van het terras én de woning. Zo combineert de consument design met ultiem comfort.” 

Harol knikarmscherm Lux.

Invisibly Wired-armen

“De nieuwe generatie zonwering van Harol deelt een innovatieve productontwikkeling in de vorm van Invisibly Wired-armen. Het is een exclusieve en zeer luxueuze afwerking waarbij staalkabels niet langer zichtbaar zijn, maar zijn weggewerkt in de armen. De Invisibly Wired-armen zijn getest op het twee keer per dag openen en sluiten gedurende 25 jaar. Hierdoor zijn de knikarmschermen van Harol een slimme, duurzame én mooie oplossing.” 

Drie collecties: Minimal, Elegant en Curved

“De innovatieve techniek van Harol staat een mooi, strak design niet in de weg. De nieuwste generatie Harol-knikarmschermen bestaat uit drie collecties, te weten Minimal, Elegant en Curved. Onder het motto ‘Smarter, Simpler, Sustainble’ presenteert Harol de drie collecties met elk een eigen stijl met specifieke schermen en kenmerken. De Elegant-collectie, met zonneschermen Tucan en Cadiz, onderscheidt zich door de gestroomlijnde verschijning, waarbij verfijnde rondingen centraal staan. Knikarmscherm Praia uit de Curved-collectie creëert eenvoudig een sfeervol terras met de ronde kast en voorlijst. En de Minimal-collectie kenmerkt zich door een strakke en moderne uitstraling.” 

“Door de drie verschillende collecties is er een ruime keuze aan modellen, kleuren en materialen voor zowel de doeken als de armen. Dit stelt consumenten in staat om een zonweringoplossing te creëren die het beste past bij hun woning, individuele stijl én functionele behoeften. Een concept exclusief bij Harol.” 

Harol knikarmscherm Praia.

Design én comfort

“Binnen de nieuwe generatie zonwering van Harol is het knikarmscherm Lux – uit de Minimal-collectie – een uitblinker. Dankzij het minimalistische design én maximale comfort is dit luxueuze zonnescherm in 2022 bekroond met een Archiproduct Award en een Red Dot Award in de categorie productdesign. De strakke lijnen en kast passen bij elke woning en bouwstijl. De Lux heeft niet alleen een prachtig design, maar zorgt met ruim 28 vierkante meter aan schaduw ook voor natuurlijke koelte op het terras. Dit scherm kan worden geüpgraded met veel extra opties, zoals geïntegreerde, dimbare ledverlichting, variovolant, verwarming en sensoren, waardoor het zonnescherm automatisch dicht gaat bij te harde wind. Kortom, combineer design én ultiem comfort met dit prachtige zonnescherm van Harol”, besluit Isabelle Wintmolders. 

Harol knikarmscherm Cadiz.

Harol karakteriseert zijn knikarmschermen als volgt: 

Lux uit de Minimal collectie. Dit scherm kenmerkt zich door zijn strakke en moderne ontwerp, waardoor het zonnescherm als het ware volledig opgaat in de woning. 

Praia uit de Curved collectie. Dit open scherm kenmerkt zich door uitgesproken ronde vormen. Een afdekkap is mogelijk.

Cadiz uit de Elegant collectie. Bij dit scherm staan verfijnde rondingen centraal.

Tucan uit de Elegant collectie. Dit scherm heeft een klassieke uitstraling, waardoor het ook bij traditionele bouwstijlen aansluit.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details