Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
hal 1, stand 1608 – Pallazzo: ‘Outdoor living wordt nog aangenamer met een terrasoverkapping op maat’
Pallazzo introduceert de nieuwe Laquno® zonwering, die op het dak gemonteerd wordt en zo de zonnewarmte tegenhoudt, voordat ze het dak bereikt.

hal 1, stand 1608 – Pallazzo: ‘Outdoor living wordt nog aangenamer met een terrasoverkapping op maat’

“De interesse in outdoor living blijft toenemen en de consument investeert dan ook graag in een goede zonwering, een terrasoverkapping of een lamellendak”, a men bij Pallazzo. “Wij zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van dergelijke oplossingen!” Blikvangers in het gamma zijn het Pallazzo LOUNGE® lamellendak en de kubistische terrasoverkapping SQOPE®. Ook op Polyclose zullen de spots op deze systemen worden gericht. De firma uit Eindhoven blijft intussen zoeken naar oplossingen om de kwaliteit en het comfort van de overkappingen verder te optimaliseren. Getuige daarvan zijn de Laquno® zonwering en de aluminium zijwand Pareda®. 

De kubistisch vormgegeven SQOPE® is het paradepaardje in het gamma van Pallazzo.

Een oplossing voor elke toepassing

Pallazzo streeft ernaar dat zijn dealers de eindklant altijd wel een gepast lamellendak of een ideale terrasoverkapping voor diens specifieke situatie kan aanbieden. Zo omvat het gamma de aluminium terrasoverkappingen Pallazzo ONE, 150 SL, Pallazzo XL en XL AVENTA. Met de LOUNGE® heeft Pallazzo een lamellendak met een modern en strak design in het assortiment, dat halfvrijstaand tegen de gevel of vrijstaand wordt gemonteerd. De kantelbare lamellen van dit dak zijn 135° roteerbaar, waardoor de eindgebruiker lichtinval, schaduw en ventilatie naar believen zelf kan bepalen. “Dankzij de extreem hoge sterkte en de robuuste afwerking van de lamellen kunnen afmetingen tot 6 x 4 m worden gerealiseerd”, vertellen ze bij Pallazzo. De lamellen en profielen, maar ook de afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en worden volledig gelakt in een kleur naar keuze. 

Met ledverlichting, screens en glazen schuifwanden kan een terrasoverkapping tot een gezellige buitenkamer worden omgetoverd.

Bij Pallazzo beschouwen ze de kubistische terrasoverkapping Pallazzo SQOPE® als het paradepaardje van hun assortiment. “Deze overkapping wordt gekenmerkt door een strak en symmetrisch ontwerp met dakliggers die recht liggen en in de constructie zijn geïntegreerd, waardoor ze van buitenaf onzichtbaar zijn. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht en transparantie. Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om overkappingen met een vrije overspanning tot maar liefst 7 meter en een diepte tot 4,5 meter te realiseren. Zo kan de eindgebruiker de ruimte vrij inrichten, zonder rekening te houden met eventuele obstakels, en krijgt men een onbelemmerd zicht op de tuin.” 

Screens en verlichting

“Onze tuinoverkappingen worden opgebouwd uit slanke, maar tegelijk robuuste aluminium profielen”, zeggen ze bij Pallazzo. “Ze dragen het Qualicoat Seaside keurmerk, zijn CE 9010-1 gecertificeerd en ontwikkeld met verdekte afwatering en volledig weggewerkte bevestigingsmaterialen. Met een Pallazzo lamellendak of aluminium terrasoverkapping ervaart de consument de charmes van elk seizoen in eigen tuin. Als het donker wordt, zorgt een hoogwaardige ledverlichting voor een warme sfeer en gezelligheid. Pallazzo FLOWZZ® screens houden overbodige zonnewarmte buiten, beschermen meubilair tegen verkleuring en beperken de inkijk. Ook de glazen schuifwand Pallazzo INVIGO PRO® biedt extra comfort dankzij bescherming tegen wind en regen, zonder de transparantie en het uitzicht op de tuin te verliezen.” 

Dakzonwering en aluminium zijwand

“Onze nieuwe wind- en waterbestendige zonwering Laquno®, die op het dak van de overkappingen wordt gemonteerd, houdt de warmte tegen en zorgt zo voor frisheid op het terras”, aldus de specialisten van Pallazzo. “Deze zonwering, uitgerust met hoogwaardig acryldoek, is leverbaar in negen standaard trendkleuren, waardoor ze perfect bij de stijl van een terrasoverkapping aansluit. Maar ook andere kleuren zijn verkrijgbaar, zodat er voor elke situatie een oplossing is. Alles wordt met de afstandsbediening geregeld. Bij een gecombineerde zonwering kunnen alle delen afzonderlijk tot in de gewenste stand worden gezet. Bovendien is het ook mogelijk om alle andere opties, zoals screens en ledverlichting, te koppelen en zo met dezelfde afstandsbediening alles aan te sturen.” 

Een andere innovatie is de Pallazzo Pareda®, een aluminium zijwand om een of meerdere zijden van de terrasoverkapping functioneel en esthetisch af te sluiten. Dit zorgt voor beschutting tegen weersomstandigheden en voor privacy. De consument kan kiezen uit een vlakke wand of een wand met een horizontale of verticale lijnstructuur. Die zijwand kan naadloos in het frame van de terrasoverkapping worden geïntegreerd. De Pareda® is leverbaar in negen standaard trendkleuren en in nagenoeg alle andere tinten, waaronder een houtlook, waardoor er altijd wel een kleur is die aan de wensen van de klant voldoet.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details