Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
hal 1, stand 1324 – Brustor: ‘Ontdek de gloednieuwe B720 op Polyclose’
De Brustor B720 combineert een glas- met een lamellendak.

hal 1, stand 1324 – Brustor: ‘Ontdek de gloednieuwe B720 op Polyclose’

Tijdens Polyclose 2022 in Gent zal Brustor onder andere de gloednieuwe B720 terrasoverkapping en al zijn functionaliteiten voorstellen. 

“Uitstel is geen afstel”, constateert salesmanager voor België en Nederland Maxim Devos van Brustor. “In ieder geval niet voor Polyclose in Gent! Oorspronkelijk zou de beurs in januari 2022 doorgang vinden, maar vanwege corona is ze uitgesteld. Een dik half jaar later, van woensdag 31 augustus tot en met vrijdag 2 september gaat de beurs dan toch door. We zijn er blij mee!” 

Zonweringfabrikant Brustor zal op Polyclose onder andere de gloednieuwe B720 terrasoverkapping voorstellen, die vanaf oktober 2022 op de markt zal worden aangeboden. De B720 heeft een innovatief combinatiedak met een vast dakdeel en een dakdeel met lamellen. De combinatie zorgt voor verschillende gebruiksmogelijkheden die tijdens Polyclose zullen worden voorgesteld. 

Optimale lichtinval en overdekte ruimte

De nieuwe overkapping is het antwoord van Brustor op de veel gestelde vraag om tuinmeubelen onder de terrasoverkapping droog te kunnen houden. Door een vast dakdeel in de overkapping te integreren, wordt de eindklant die mogelijkheid geboden, zonder te moeten inboeten op de voordelen van het bekende lamellendak, zoals het reguleren van licht en schaduw en ventilatie. 

Voor het vaste dak kan er worden gekozen uit glas, polycarbonaat of sandwichpanelen. “Elk heeft zijn eigen voordelen”, legt Devos uit. “Zo ontstaat er bij de keuze voor een glazen dakdeel een lichtstraat die voor optimale lichtinval zorgt wanneer de pergola aan het huis wordt aangebouwd. Tijdens de beurs wordt zowel deze toepassing voorgesteld, als de toepassing waarbij een houten berging in de overkapping wordt verwerkt.” 

“De B720 is geïnspireerd op het frame van de populaire B200”, besluit Devos. “Daardoor heeft de terrasoverkapping tal van personalisatiemogelijkheden. Die kunnen bezoekers aan Polyclose zelf ontdekken op onze stand. De aanwezige Brustor-vertegenwoordigers zullen met alle plezier alle ins en outs meegeven.”   υ

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details