Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Haak Zonwering uitgeroepen tot Sunmaster Premium Dealer van het jaar!
Tjeerd en Michiel van den Haak.

Haak Zonwering uitgeroepen tot Sunmaster Premium Dealer van het jaar!

Hiermee beloont Sunmaster haar Premium Dealer die opvalt, door de manier waarop zij het merk Sunmaster en hun eigen zaak profileren op het gebied van productpresentatie, service, marketing en klantgerichtheid. Maar ook die zich onderscheiden door hun passie voor het merk en een proactieve houding door met Sunmaster mee te denken.

Sunmaster werkt nauw samen met haar Premium Dealers. Deze Premium Dealers zijn verspreid over heel Nederland. Deze klantengroep wordt getoetst op tal van zaken, zoals de showroom waarin het volledige assortiment van Sunmaster getoond wordt, het merk Sunmaster als eerste binnen haar segment ingezet wordt, maar ook het volledige assortiment van Sunmaster gevoerd wordt. En uiteraard een gedreven ondernemerschap, het specialistische advies en klantcontact richting consumenten, met vooral een positieve relatie met ons als leverancier. Op donderdag 10 december is bij Haak Zonwering in de showroom de prijs uitgereikt, welke bestaat uit een award, een overheerlijke taart en een waardebon te besteden aan Google Adwords of een bedrijfsuitje. Dit uiteraard in een klein gezelschap waarbij de 1,5 meter afstand gemakkelijk gehanteerd kon worden. Michiel en Tjeerd (eigenaren Haak Zonwering) hebben vol enthousiasme hun waardering uitgesproken. Omdat de zaken afgelopen jaar goed zijn gegaan en een bedrijfsuitje toch al beloofd is aan het personeel zodra het weer kan, hebben zij ervoor gekozen hun gewonnen bedrag te doneren aan de Voedselbank in Haarlem.

Haak Zonwering is al meer dan een eeuw een familiebedrijf aan de Burgwal in Haarlem. Iedere generatie staat voor een aantal veranderingen binnen Haak. Michiel en Tjeerd hebben het assortiment flink uitgebreid. Haak verkoopt tegenwoordig naast traditionele markiezen ook terrasschermen, screens, serrezonweringen, terraswarmers, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. In de showroom hangt zelfs een zonnescherm voorzien van LED-lampjes en speakers. De broers vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Hun vader Gerard is nog regelmatig in de zaak te vinden: “Ik kruip nog wel eens achter de naaimachine om een markies te maken, die naaien we nog altijd in eigen huis.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details