Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Guillaume Janssen: ‘Na de acryldoekcollectie nu ook een eigen screendoekcollectie’
Guillaume Janssen introduceert de eigen GJ-Solar Screen Collection.

Guillaume Janssen: ‘Na de acryldoekcollectie nu ook een eigen screendoekcollectie’

Als vooraanstaand confectioneur heeft Guillaume Janssen al ruim veertig jaar de collecties van de meest toonaangevende Europese leveranciers van zonweringdoeken op voorraad. Daarnaast kwam het bedrijf vorig jaar ook met een geheel eigen acryldoekcollectie. “Onze rol als onafhankelijk doekconfectioneur wordt nu nog verder versterkt door de introductie van een eigen screendoekcollectie”, zegt medewerker Ruben de Jong. 

Op de R+T in Stuttgart werd de nieuwe screendoekcollectie – die onder de naam GJ-Solar Screen Collection op de markt wordt gebracht – voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd. “Dit hoogwaardige doek is verkrijgbaar in twee verschillende versies, namelijk als Sergé-doek en als Soltis Veozip-doek”, zegt Ruben. “Het Sergé-doek is leverbaar in verschillende RAL-kleuren. Dankzij de hoogwaardige Smart Yarn Technology waarvan gebruik is gemaakt, vertoont dit doek bij het snijden minder rafelvorming en is het ook sterker. 

“Soltis Veozip is dankzij de hoge transparantie en de toevoeging van een acrylgaren het ideale doek om van het uitzicht naar buiten te genieten”, meent Ruben. “Dit doek is geoptimaliseerd voor toepassing in zipscreens. Met deze nieuwe screencollecties – net als met de vorig jaar geïntroduceerde acryldoekcollectie – spelen wij in op de toenemende vraag van klanten om hen een passend alternatief te bieden.” 

Met de nieuwe screendoekcollectie wil Guillaume Janssen klanten een passend alternatief bieden.

GJ-Grande Collection

De komende jaren wil Guillaume Janssen zich nog nadrukkelijker met zijn zelfstandig confectieatelier profileren. “Zo hebben wij als onderdeel van de GJ-Solar Pro Collection nu ook de GJ-Grande Collection in ons aanbod”, vertelt Ruben. “Deze collectie biedt 24 tijdloze kleurendoeken en is verkrijgbaar in een extra grote rolbreedte. Daardoor is deze collectie uitermate geschikt voor uitvalschermen en markisolettes.” 

Bijzondere zonweringen

Sinds 2000 heeft Guillaume Janssen zijn naam gevestigd op de Europese en internationale markt als producent van bijzondere zonweringsystemen, meent Ruben. “Door de uitbreiding met onze eigen collecties zijn wij nu ook in staat om de gehele zonwering­industrie te voorzien van het juiste type doek. Graag nodigen wij dan ook iedereen uit om onze nieuwe collecties te komen bekijken of een kijkje te nemen op onze vernieuwde website gjbv.nl. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details