Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Groeiend succes vraagt om nieuwe koers: Deponti Timber wordt Mintar

De van oorsprong Osse organisatie Deponti Timber gaat per heden verder onder de naam Mintar.

Sfeerfoto-Suar-(9)

13 september 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Hoewel Mintar onderdeel blijft van de Deponti Group, zal Mintar een losstaand merk worden met een eigen visie, een eigen showroom en distributiecentrum in Veldhoven, en eigen personeel. Mintar, een groothandel voor meer dan alleen tafels. Namelijk een geheel meubelassortiment.

Terug naar waar het allemaal begon: Deponti. Een organisatie dat zich volledig richt op het buitenleven met een breed assortiment aan aluminium terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. In 2017 voegde het bedrijf unieke boomstamtafels voor buiten én binnen toe aan het assortiment. Meubelmakers en meubelzaken meldden zich in rap tempo. Deze ontwikkeling vroeg dan ook om een nieuwe werkwijze, waardoor Deponti Timber tot stand kwam. Tegelijkertijd bleef het assortiment en klantenbestand van Deponti Timber doorgroeien. Er ontstonden mooie toekomstplannen, alsmede het verlangen naar een los, zelf opererend merk. Zo kwam Mintar tot stand.

Tom Erven, Business Unit Manager Mintar, vertelt passievol: “Mintar staat voor veel meer dan alleen tafels. Het staat voor lef, snelheid en service. Met een eigen identiteit kunnen we meer aanbieden aan onze verkooppunten en deze in no-time voorzien van een uniek meubelassortiment.” Tom Erven markeert hiermee de ambitie die de organisatie heeft, namelijk het bereiken van een nieuwe klantgroep én het verzilveren van een enorme groeikans voor wat betreft het assortiment. Erven: “Met het merk Mintar kunnen en durven we snel te schakelen. Hiermee kunnen we inspringen op een verrijking van ons aanbod in de vorm van nieuwe houtsoorten, bijzondere materialen en unieke meubelstukken. Het begin is gemaakt en er liggen volop mooie plannen in het verschiet!”

Per september 2021 kunt u, als meubelzaak of meubelmaker, terecht bij Mintar op het nieuwe bezoekadres in Veldhoven. Daar staat een showroom, distributiecentrum en kantoorruimte. Hoewel Mintar een geheel nieuw merk is, bestaat het Mintar team naast nieuwe ook uit bekende gezichten. Zo krijgen klanten direct de juiste personen aan de lijn én is er optimale kennis en kunde aanwezig. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over Mintar? Maak een afspraak voor een kennismaking via info@mintar.nl of bel naar 040-2186005. We maken graag een afspraak met u.

De in Veldhoven gevestigde organisatie Mintar is nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Interesse? De openstaande vacatures staan op https://www.mintar.nl/vacatures/

Nieuw adres Mintar:

De Run 5128

5503 LV Veldhoven

040-2186005

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details