Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Goede marketing zorgt voor stabiliteit en groei
Bureau van den Oever heeft voor de complete customer journey de expertise in huis.

Goede marketing zorgt voor stabiliteit en groei

Bureau van den Oever gaat er vol voor

Hoe zorg je ervoor dat bedrijven opvallen en floreren in een markt die steeds concurrerender wordt? Op die vraag heeft Bureau van den Oever al ruim 25 jaar een passend antwoord. Commercieel directeur en eigenaar Roelof van den Oever vertelt over de jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan met zijn bureau in de zonwering- en overkappingensector. 

Van eigen marketeers en fotografen, tot social mediaspecialisten en contentontwikkelaars, Bureau van den Oever heeft voor de complete customer journey de expertise in huis. “De term ‘customer journey’ is echt een marketingterm”, vertelt Roelof. “Eigenlijk wordt ermee bedoeld hoe je opvalt bij je doelgroep, hoe je ze daarna verleidt om voor jouw bedrijf te kiezen en hoe je ervoor zorgt dat ze daadwerkelijk een aankoop bij je doen. En last but not least, dat je nieuwe klant een tevreden klant wordt én blijft. Voor elk onderdeel van die customer journey zijn er geschikte marketingmiddelen die je kunt inzetten. De afstemming ervan moet gewoon goed zijn, zodat je met de juiste mix je doelen behaalt. Om dat voor klanten te realiseren, wil Bureau van den Oever een constante factor zijn.” 

Met 25 jaar ervaring in de zonwering- en overkappingensector zit die constante factor wel goed. “We weten precies wat bedrijven in deze sector nodig hebben”, zegt Roelof. Het bedrijf is goed op de hoogte van de recente veranderingen in de markt. “Er zijn veel nieuwe bedrijven die de markt betreden, die zich allemaal zo snel mogelijk willen onderscheiden van de concurrentie. Dat lukt alleen als je het goed aanpakt.” Het inschakelen van een marketingbureau kan een grote stap zijn, maar Bureau van den Oever weet precies waar moet worden begonnen.

Met 25 jaar ervaring in de zonwering- en overkappingensector zit die constante factor wel goed.

Opvallen door originaliteit

De grote uitdaging voor de zonwering- en overkappingensector is de juiste doelgroep vinden en die daarna met de juiste middelen benaderen. “Zichtbaarheid binnen je doelgroep is erg belangrijk in de huidige markt, maar die doelgroep vinden en naar je toe halen, kan lastig zijn”, weet Roelof. Daarom biedt het marketingbureau klanten een gratis marketingcheck aan. “Ligt de marketing op de juiste koers? Waar liggen nog kansen? Wat zijn de uitgaven en doelstellingen? Klanten krijgen van ons vrijblijvend een adviesplan om de marketing op de juiste manier aan te pakken.” 

“Wil een bedrijf samenwerken met Bureau van den Oever, dan gaan we er vol voor”, besluit Roelof. “We hebben meer dan 25 specialisten in dienst, waardoor we ons kunnen buigen over alle marketingdisciplines. Het geeft ons de kans om passende en complete marketingplannen op te stellen. Altijd met als uitgangspunt dat de marketinginvestering die een bedrijf doet in verhouding staat tot de omzet en de te behalen doelen. Onze klanten kunnen erop rekenen dat we altijd eerlijk blijven. Werkt het niet, dan is dat zo. Mensen zitten nooit aan ons vast. Waar ze wel aan vast zitten? Dat is de zekerheid dat we altijd op zoek gaan naar een aanpak die écht bij het bedrijf past!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details