Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Goed voorbereid op het buitenseizoen met de Overkappingadviseurs
De Overkappingadviseurs leveren ook bij overkappingen behorende uitbreidingen en opties, zoals glazen wandsystemen en zonwering.

Goed voorbereid op het buitenseizoen met de Overkappingadviseurs

Wie betrouwbaarheid en zekerheid naar zijn eindklant wil uitstralen in een continu veranderende markt, krijgt van Iris van den Oever het advies om kennis te komen maken met de Overkappingadviseurs. “Wij zijn een krachtig samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van allerlei typen overkappingen, tuinkamers en buitenverblijven en alle daarbij behorende uitbreidingen en opties, zoals glazen wandsystemen en zonwering.”

Garanties

Iris van den Oever is een van de bedenkers van de Overkappingadviseurs. “De kracht van ons netwerk is de landelijke samenwerking tussen de aangesloten bedrijven. Al onze partners staan voor kennis, vakmanschap, kwaliteit, service en het werken met eigen montageteams. Tegenwoordig zijn er veel cowboys in de markt, dat maakt consumenten onzeker waar ze moeten kopen en wat ze voor hun geld krijgen. Dankzij het keurmerk van de Overkappingadviseurs weten consumenten direct waar ze aan toe zijn en welke garanties ze krijgen.” 

De Overkappingadviseurs zijn gespecialiseerd in overkappingen, tuinkamers, buitenverblijven, glazen wandsystemen en zonwering.

Keurmerk

Het keurmerk houdt in dat bedrijven die bij de Overkappingadviseurs zijn aangesloten, voldoen aan strenge kwaliteitseisen. “Het zijn betrouwbare bedrijven, die op deskundige wijze hun werk doen”, verzekert Iris. “Ze kiezen voor bekende merken en de medewerkers zijn speciaal opgeleid voor hun vak.” Naast het eerste keurmerk in de markt, biedt het samenwerkingsverband meer. “Een andere goede reden voor bedrijven om bij de Overkappingadviseurs aan te sluiten is het GFOB. Het GFOB is een garantiefonds dat consumenten de garantie biedt op een aankoop die verzekerd is van kwaliteit, vakkundige plaatsing en garantie. Aangesloten bedrijven zijn bij eventuele calamiteiten volledig ontzorgd.” 

Overkappingen in hout zijn ook mogelijk.

Styling en showroominrichting

Deelnemers van de Overkappingadviseurs worden ook ondersteund in hun marketingactiviteiten, vertelt Iris. “We organiseren met regelmaat marketingcampagnes met unieke uitingen en activiteiten. We werken met echte fotografie, geen renders. Daarnaast verzorgen we ook de complete styling van showrooms van aangesloten leden.” Iris heeft de opleiding Allround Styling aan Academie Artemis Amsterdam gevolgd, waar ze veel profijt van heeft. “Door je showroom sfeervol en professioneel, met de juiste meubels en accessoires in te richten, verbeter je de klantbeleving en creëer je een verkoopstimulerende omgeving. De investering betaalt zich terug door een positieve impact op de verkoopresultaten.” 

Leadgenerator

De Overkappingadviseurs heeft een leadgenerator op de website om bezoekers naar de showrooms van deelnemers uit te nodigen. Een nieuwe, moderne configurator, waarin consumenten zelf hun overkapping kunnen samenstellen, is in ontwikkeling. “Die zijn we nu aan het testen. Voor het voorjaar van 2024 staan er meer ontwikkelingen op de agenda. Wil je goed voorbereid zijn op het komende buitenseizoen, sluit je dan aan bij de Overkappingadviseurs”, besluit Iris. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details