Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
GEVEX professionele zonwering

GEVEX professionele zonwering

De Groot & Visser B.V., gespecialiseerd in ramen, gevels, zonwering en solar, is voor haar zonweringsactiviteiten een samenwerking aangegaan met 1FitBuilding. Dit bedrijf zal verder gaan onder de naam GEVEX professionele zonwering. GEVEX professionele zonwering staat onder leiding van Willem Biesheuvel en Rob Jongenelen. Beiden hebben ruime ervaring in de zonwering en projectbouw. Met meer capaciteit en focus zal de groeiende vraag naar professionele zonwering sneller en beter beantwoord worden. GEVEX zal zelfstandig en autonoom in de markt van professionele zonwering opereren.

De zonweringbranche innoveert in hoog tempo, met oplossingen die zowel thermisch als visueel het comfort in een gebouw verbeteren en daarmee tevens de energiebehoefte verminderen. Daarnaast zal GEVEX door haar focus en expertise opdrachtgevers beter kunnen bedienen.

De Groot & Visser B.V.

Intensieve samenwerking
GEVEX zal intensief blijven samenwerken met De Groot & Visser als het gaat om integrale geveloplossingen. Ook zal het onderhoud en de nazorg door het ervaren en klantgerichte team van De Groot & Visser uitgevoerd blijven worden.

De Groot & Visser en 1FitBuilding hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden. Met deze bundeling van ervaring en krachten in GEVEX, zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De komende periode houden we u graag op dehoogte van ontwikkelingen binnen GEVEX professionele zonwering.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details