Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Gardano: ‘We bieden nu ook aandrijvingen en besturingen van Somfy aan’

Gardano: ‘We bieden nu ook aandrijvingen en besturingen van Somfy aan’

Op het gebied van aandrijvingen en besturingen is nieuw dat Gardano de samenwerking is aangegaan met Somfy, vertelt Maico Keeris. “Onze vernieuwde Lux Line lamellendaken kunnen nu ook met een Somfy besturing worden uitgerust. Met die optie reageren we op een behoefte vanuit de markt, want de Somfy IO aansturing wordt veel gevraagd. Het gaat snel, want de eerste Lux Line daken met Somfy motor en besturing zijn ondertussen al geleverd.” 

Ook bij Gardano heeft Somfy heeft zijn intrede gedaan.

Het grote voordeel van de Somfy IO besturing is volgens Maico Keeris dat het is een universele draadloze technologie is die breed wordt gebruikt voor (binnen)zonwering, maar ook door meerdere merken in andere branches. “Met Somfy IO kan de eindgebruiker alle functies van de Lux Line – het lamellendak, maar ook eventuele verlicht of screens – met één afstandsbediening besturen. Bovendien is koppeling met een van de besturingssystemen van Somfy mogelijk. Connexoon maakt app-besturing mogelijk, gekoppeld aan TaHoma kan de lamellenoverkapping Lux Line worden geïntegreerd in de huisbesturing, waar veel meer functies in kunnen worden opgenomen.” 

Een Gardano lamellenoverkapping, aan de tuinzijde afgesloten met een screen met Somfy motor en IO besturing.

“We zijn erg tevreden met hoe het gaat met Gardano”, vervolgt Maico Keeris. “Onze producten worden zowel door onze dealers als door eindgebruikers gewaardeerd. En we zetten steeds weer nieuwe stappen. De vernieuwde Lux Line en de integratie van Somfy in ons programma zijn daar voorbeelden van. Het resultaat is dat we stevig aan de weg timmeren, zowel in Nederland en België, alsook in Duitsland.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details