Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Fractions: ‘Meet-, montage- en marketingondersteuning door en voor Fractions’
Fractions by Osiris Hertman. (Beeld: Laura Hage.)

Fractions: ‘Meet-, montage- en marketingondersteuning door en voor Fractions’

“Sinds kort rijdt de Fractions bus volledig in stijl over de Nederlandse wegen. Daarmee past het vervoer vanaf nu helemaal bij de luxe uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit die deze exclusieve raamdecoratie typeert.” 

“Fractions zijn de afgelopen jaren aan een onomkeerbare opmars begonnen”, vervolgt Van Loosbroek. De samenwerking vanaf 2019 met topdesigner Osiris Hertman die voor Fractions zeven designs heeft ontworpen, heeft dit proces nog eens in een stroomversnelling gebracht. Het succes van Fractions is, behalve aan het exclusieve design, ook te danken aan de unieke eigenschappen van de duurzame aluminium shutters, die onderhoudsvriendelijk zijn, bestand tegen zowel vocht als hoge temperaturen, licht in gewicht en compact en leverbaar in elke gewenste RAL kleur. Het maakt dat Fractions perfect zijn aangepast voor iedere ruimte in huis.” 

“Fractions is leverbaar in een aantal verschillende design die elk voor zich een andere sfeer aan een ruimte geven. Wat ze gemeen hebben, is dat met Fractions elk interieur een luxe en stijlvolle uitstraling krijgt. Door de shutters meer of minder te openen en een drukker of rustiger patroon te maken, kan worden gevarieerd met de lichtintensiteit en meer of juist minder privacy worden gecreëerd.” 

Meet- en Montage Service

Om dealers van Fractions, interior designers en architecten die graag met Fractions werken te ondersteunen en te ontzorgen, biedt Fractions sinds kort de Meet- en Montage Service aan. “Fractions neemt hierbij het meten en monteren uit handen, zodat professionals zich volledig kunnen focussen op het intekenen en ontwerpen van de mooiste ruimte voor hun klanten, mét de perfecte lichtinval”, aldus Van Loosbroek. “Via de website www.fractions.nl zijn de verschillende designs, kleuren en prijzen te bekijken. Wanneer de klant akkoord is met de indicatieve prijsopgave, komt onze meet- en montagespecialist in de stijlvolle Fractions bus voorrijden om thuis alles na te meten. Gaat de klant vervolgens akkoord met de definitieve prijsopgave dan komt de Fractions monteur de aluminium shutters monteren. Ook de betaling en de service en garantie kan worden overgelaten aan Fractions. De puntjes op de i voor de klant en een zorgeloze werkwijze voor de (interieur)architect of de
Fractions dealer!” 

Marketingmateriaal

Voor professionals die nog niet met Fractions werken, maar daar wel interesse in hebben, is er de luxe Fractions box, gevuld met het Fractions inspiratiemagazine, stalen van alle modellen en een aluminium kleurenwaaier met alle poedercoat afwerkingen. Daarnaast kan online worden bekeken wat de mogelijkheden met Fractions zijn. Alle designs, inclusief de exclusieve Fractions ontworpen door designer Osiris Hertmans, zijn te vinden in de Fractions SketchUp bibliotheek.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details