Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Fractions in stijl de weg op

Fractions in stijl de weg op

Bent u de fraaie Fractions aluminium shutters onderweg al tegengekomen? Sinds kort rijdt de Fractions bus volledig in stijl over de Nederlandse wegen. Waarmee het vervoer vanaf nu helemaal past bij de luxe uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit die de exclusieve raamdecoratie typeert.

Fractions zijn de afgelopen jaren aan een omomkeerbare opmars begonnen. De samenwerking met topdesigner Osiris Hertman (sinds 2019), die voor Fractions zeven designs heeft ontworpen, heeft dit nog eens in een stroomversnelling gebracht. Het succes van Fractions is, naast het exclusieve design, ook te danken aan de unieke eigenschappen van de duurzame aluminium shutters; onderhoudsvriendelijk, bestand tegen zowel vocht als hoge temperaturen, licht en compact en leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, waarmee Fractions perfect te customizen zijn voor iedere ruimte in huis. CEO Patrick van Loosbroek: “Met Fractions krijgt ieder interieur een luxe en stijlvolle uitstraling. Elk design is anders en geeft een andere sfeer aan een ruimte. Door de shutters meer of minder te openen en een drukker of rustiger patroon te maken, kan worden gevarieerd met de lichtintensiteit en meer of juist minder privacy worden gecreëerd.”

Meet- en Montage Service

Om Fractions-dealers, interior designers en architecten die graag met Fractions werken te ondersteunen en te ontzorgen, biedt Fractions sinds kort de Meet- en Montage Service aan. Fractions neemt hierbij het meten en monteren uit handen, zodat professionals zich volledig kunnen focussen op het intekenen en ontwerpen van de mooiste ruimte voor hun klanten, mét de perfecte lichtinval. Via de website www.fractions.nl zijn de verschillende designs, kleuren en prijzen te bekijken. Wanneer de klant akkoord is gegaan met de indicatieve prijsopgave, komt onze meet- en montagespecialist in de stijlvolle Fractions bus voorrijden om thuis alles na te meten. Gaat de klant vervolgens akkoord met de definitieve prijsopgaaf? Dan komt de Fractions monteur de aluminium shutters monteren. Ook de betaling en de service en garantie kan worden overgelaten aan Fractions. De puntjes op de i voor de klant en een zorgeloze werkwijze voor de (interieur)architect of Fractions dealer.

Marketing materiaal

Voor professionals die nog niet met Fractions werken, maar daar wel interesse in hebben, is er de prachtige, luxe Fractions box, gevuld met het Fractions inspiratiemagazine, stalen van alle modellen en een aluminium kleurenwaaier met alle poedercoats finishings.

Online bekijken wat de mogelijkheden met Fractions zijn? Ook dat kan. Alle designs, inclusief de exclusieve Fractions ontworpen door designer Osiris Hertmans, zijn te vinden in de Fractions SketchUp bibliotheek.

Kort samengevat: of het nou gaat om het uit handen nemen van de service bij de klant aan huis of het ontzorgen van de dealer of (interieur) architect, Fractions biedt optimale ondersteuning op het gebied van meten, monteren én marketing.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details