Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Flexa’s Trendkleur 2021 Brave Ground, maakt ook het raam mooier!
De Flexa Trendkleur van 2021 is Brave Ground, een warme, natuurlijke en neutrale kleur die voor balans zorgt.

Flexa’s Trendkleur 2021 Brave Ground, maakt ook het raam mooier!

De Flexa Trendkleur van 2021 kan worden omschreven als een warme, natuurlijke en neutrale kleur die voor balans in elke kamer zorgt. “Brave Ground is een veelzijdige, bruine tint die andere kleuren laat stralen”, zegt styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex® over deze kleur. “Door te kiezen voor een raambekleding die harmonieert of juist contrasteert, wordt de kracht van een kamer versterkt.” 

Styling Bregje Nix

Brave Ground is volgens Maartje Knipscheer ideaal voor mensen die zo nu en dan hun interieur willen veranderen. “Het is namelijk een perfecte tijdloze basiskleur, maar tegelijkertijd ook geschikt om verschillende ruimtes te verbinden doordat de kleur gemakkelijk in elk soort interieur te verwerken is.” Flexa heeft vier inspirerende paletten ontwikkeld die laten zien hoe je Brave Ground kunt toepassen in jouw interieur: Trust, Earth, Timeless en Expressive. 

Brave Ground kan ook heel goed met het Timeless palet worden gecombineerd, licht Maartje Knipscheer toe. “De klassieke en moderne tinten geel, oker en zachtbruin van dit palet gaan perfect samen met Brave Ground en brengen een positief en inspirerend gevoel bij de mensen thuis. Deze kleurencombinatie is ideaal voor ruimtes als een werkkamer of slaapkamer, maar ook voor een woonkamer met wereldse meubels en gouden accessoires. Ook heel mooi: combineer het kleurenpalet met planten in huis! Een vleugje groen aan je interieur toevoegen, wordt zo wel heel erg simpel. Op een kruk, vensterbank of hangend aan het plafond, wees creatief! Een cactus of vetplant is al snel blij!” 

Styling Bregje Nix

“Met de vier kleurpaletten die zijn samengesteld met de Kleur van het Jaar 2021 als basis kun je vele kanten op”, aldus Maartje Knipscheer. “Of iemand een traditioneel of een modern interieur heeft, deze kleur kan altijd goed worden toegepast. Daarnaast past ze goed bij de ambachtelijke kunst en natuurlijke materialen. En natuurlijke materialen, daarvan hebben wij er bij Luxaflex® meer dan genoeg!” 

“We kunnen dan ook stellen dat we perfect op deze trend kunnen inspelen. Of men kiest voor veilig of voor out of the box, alles is mogelijk bij deze kleurpaletten en met onze producten. Durf te experimenteren!” .

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details