Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Elero Benelux en NRG worden Ellard Benelux

Elero Benelux en NRG worden Ellard Benelux

‘CHANGE FOR THE BETTER’

December is een echte verrassingsmaand. Een grote surprise komt van Erik Jansen, die vanaf Schiphol het laatste nieuws meedeelt. “Ik ben net terug uit het Verenigd Koninkrijk om de laatste handtekeningen te zetten onder een nieuw samenwerkingsverband: elero Benelux en NRG Automation BV worden samengevoegd onder de vlag van Ellard Benelux BV!”

“Ellard Benelux BV gaat het Engelse Ellard Ltd. exclusief vertegenwoordigen in de Benelux en zet daarmee exclusief de merken Ellard, elero, NRG, Solux en Black Edition in de markt”, vervolgt Jansen, die zich nu directeur Ellard Benelux BV mag noemen.

Een stevige basis voor meer slagkracht

Ellard is de grootste leverancier van aandrijvingen en besturingen voor het automatiseren van industriële deuren, mini-rolluiken, garagedeuren, zonweringen en poorten in het Verenigd Koninkrijk, en dat al meer dan 67 jaar. “Bovendien maakt Ellard onderdeel uit van het Zweedse Indutrade, waar duurzaamheid en een focus op technische oplossingen centraal staan”, aldus Jansen. Het brede draagvlak aan mooie merken en de aanwezigheid van veel technische kennis zorgen voor een meer dan stevige basis voor een nog grotere slagkracht.

Business as usual is wat de Nederlandse klanten volgens Jansen van Ellard kunnen verwachten. “Maar dan met nog meer technische oplossingen voor allerhande vraagstukken. Het technische team in het Verenigd Koninkrijk is het grootste in de markt en heeft veel technische kennis en biedt maximale support. Wij geven in Nederland uiteraard alle nodige informatie en cursussen, maar we kunnen onze klanten ook in Manchester ontvangen. Ellard ligt namelijk op maar vijf minuten van het vliegveld!”

Kom naar Polyclose!

Ellard stond in januari op Polyclose (stand 4438) met nieuwe producten van alle merken die onder de vlag van Ellard Benelux BV vallen. “Een uitgelezen kans om in een keer te worden bijgepraat en overtuigd van ons kwaliteitsprogramma”, meent Jansen. “Wat voor ons een strategische zet is, is voor de klant een enorme uitbreiding van zijn mogelijkheden.”

Noviteiten op de stand?

• Van Ellard opsteekaandrijvingen tot en met 2200 Nm met digitale eindschakelaar.

• Van Solux jaloeziemotoren van 6 Nm en 9 Nm, een volledige elektronische buismotor tot en met 50 Nm met onder meer geïntegreerde ontvanger, WiFi, obstakeldetectie voor zipsceens met roundhead en passend in Somfy motorsteunen.

• Van NRG 1-fase XL motoren tot en met 500 Nm met montageplaat 120 x 120 of aspen 12 x 125 mm, zonder noodhandbediening en met slechts een kleine inbouwruimte.

• Van elero nieuwe hand- en wandzenders en nieuwe DC-toepassingen op zonne-energie en een toepassing die erin voorziet bij stroomuitval zonweringen en rolluiken voor nooduitgangen te openen. Die laatste optie wordt ook door Solux geïntroduceerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details