Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Elero Benelux en NRG Automation worden samen Ellard Benelux

Elero Benelux en NRG Automation worden samen Ellard Benelux

Elero Benelux en NRG Automation BV worden samengevoegd onder de vlag van Ellard Benelux BV. “Ellard Benelux BV gaat het Engelse Ellard Ltd. exclusief vertegenwoordigen in de Benelux en zet daarmee exclusief de merken Ellard, Elero, NRG, Solux en Black Edition in de markt”, vertelt Jansen, die zich sinds vandaag Directeur Ellard Benelux BV mag noemen.

Een meer dan stevige basis voor grotere slagkracht

Ellard is de grootste leverancier van aandrijvingen en besturingen voor het automatiseren van industriële deuren, mini-rolluiken, garagedeuren, zonweringen en poorten in het Verenigd Koninkrijk, en dat al meer dan 67 jaar. “Bovendien maakt Ellard onderdeel uit van het Zweedse Indutrade, waar duurzaamheid en een focus op technische oplossingen centraal staan.” Het brede draagvlak aan mooie merken en de aanwezigheid van een enorme dosis technische kennis zorgen voor een meer dan stevige basis voor een nog grotere slagkracht.

Wat kunnen de Nederlandse klanten verwachten, luidt onze vraag. “Business as usual”, antwoordt Jansen. “Maar dan met nog meer technische oplossingen voor allerhande vraagstukken. Het technische team in het Verenigd Koninkrijk is het grootste in de markt en zit boordevol technische kennis. Reken dus op een maximale support. Momenteel wordt er bij Ellard een nieuwe trainingsruimte ingericht. Wij geven in Nederland uiteraard alle nodige informatie en cursussen, maar we kunnen onze klanten ook in Manchester ontvangen. Ellard bevindt zich namelijk op slechts 5 minuten van het vliegveld.”

Meteen kennis maken met al het nieuws? Kom dan naar Polyclose!

“We staan op Polyclose (stand 4438) met nieuwe producten voor alle merken die onder de vlag van Ellard Benelux BV vallen. Een uitgelezen kans om door de heren op de foto en Fred de Boer in één keer bijgepraat te worden en overtuigd te raken van het kwaliteitsprogramma. Wat voor ons een strategische zet is, is voor de klant een enorme uitbreiding aan mogelijkheden”, legt Jansen uit.

Noviteiten die men zeker zal tegenkomen op de stand zijn van Ellard opsteekaandrijvingen tot en met 2200 Nm met digitale eindschakelaar. Verder van Solux jaloeziemotoren van 6 Nm en 9 Nm, volledige elektronische buismotor tot en met 50 Nm met onder meer geïntegreerde ontvanger, WiFi, obstakeldetectie voor zipsceens met roundhead en passend in Somfy motorsteunen. NRG introduceert 1-fase XL motoren tot en met 500 Nm met montageplaat 120×120 of aspen 12 x 125 mm, zonder noodhandbediening en met slechts een kleine inbouwruimte. Van elero laat Ellard nieuwe hand- en wandzenders en nieuwe DC-toepassingen zien: op zonne-energie en een toepassing die erin voorziet bij stroomuitval zonweringen en rolluiken voor nooduitgangen te openen. Dit laatste wordt ook van Solux geïntroduceerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details