Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Een totaalleverancier met een bijzondere missie
Raamrolhor.

Een totaalleverancier met een bijzondere missie

EDEN WINDOW SOLUTIONS FOCUST ZICH OP DE KOZIJNENFABRIKANT

Soms komen dingen op een mooie manier bij elkaar en komen dromen uit. Dat geldt zeker voor Tom van Boxtel, die sinds kort als directeur/mede-eigenaar de scepter zwaait over het in Best gevestigde Eden Window Solutions. Met de ervaring die hij heeft opgedaan in zowel zonwering- als kozijnenwereld combineert Van Boxtel in het nieuwe bedrijf het beste van twee werelden. 

Inzethor

Maximale ondersteuning

“Dit kwam op mijn pad en daarmee ging een lang gekoesterde droom in vervulling”, opent Van Boxtel het gesprek. “Ik ben helemaal terug in de branche waarin ik lang actief ben geweest en heb de kennis en ervaring meegenomen die ik heb opgedaan in de kozijnensector.” 

Eden Window Solutions is totaalleverancier van horren, binnenzonwering, screens en rolluiken. “Onze focus ligt op de kozijnenfabrikanten, die we tot in detail kunnen ondersteunen met onze producten en kennis”, aldus Van Boxtel. “Daarmee bieden we een stuk toegevoegde waarde, omdat we als geen ander snappen wat er in de productie en de verkoop bij hen speelt. We willen graag dat kozijnenfabrikanten zich als partner van onze producten gaan zien. Dat ze horren, screens en rolluiken als een echte meerwaarde van hun product gaan verkopen en er marge op durven te pakken, in tegenstelling tot wat we nu nog vaak zien gebeuren, dat de horren bij een kozijnenopdracht worden weggegeven om de order binnen te slepen. Dat is doodzonde. De fabrikanten missen omzet en halen een mooi product naar beneden. Wij willen helpen om de eindgebruiker juist bewust te maken van die meerwaarde.” 

Doordat Eden Window Solutions de kennis over kozijnen combineert met kennis over horren, screens en rolluiken kan het bedrijf de kozijnenfabrikant veel werk uit handen nemen, is de overtuiging van Van Boxtel. “Daarmee nemen we de drempels weg om ook echt met deze producten aan de gang te gaan. Zeker in de offertefase is dat interessant. Eindgebruikers die graag alles van één aanbieder willen betrekken, vinden het natuurlijk prettig als naast de kozijnen ook opties worden geboden voor passende horren, screens of rolluiken. Ik weet dat dit bij veel kozijnspecialisten een bottleneck is. In dergelijke gevallen laten we graag zien wat we als partner waard zijn!” 

Eigen productie

Het overgrote deel van de producten die Eden Window Solutions verkoopt, wordt in eigen productie gemaakt. “We zijn onderdeel van de Alcré Groep en op een enkele hor na, wordt alles binnen de groep gefabriceerd”, schetst Van Boxtel het beeld. “We voeren twee plisséhordeuren in ons programma, alleen de originele Japanse Metaco® plisséhordeur wordt buiten de groep geproduceerd.”   υ

100% operationeel

Op de vraag of Eden Window Solutions al operationeel is, antwoordt Van Boxtel bevestigend: “Jazeker, 100% zelfs. En we accepteren uiteraard niet alleen klanten uit de kozijnenwereld, maar iedere professional uit zowel de kozijnen- alsook de zonwering- en rolluikensector. We houden de drempel om zaken te doen zo laag mogelijk, maar wel binnen professionele kaders. Er heerst hier een down to earth-werkwijze, waarbij het persoonlijke contact altijd voorop staat.” 

Ook in de showroom

Voor de bedrijven met een eigen showroom valt er goed nieuws te melden: er komt mooi point-of-sale-materiaal aan. “Ook daarin willen we een maximale ondersteuning bieden”, legt Van Boxtel uit. “We komen met prijslijsten, stalen, showroommateriaal en een opgewekte glimlach bij de professionals langs. Kies je voor Eden Window Solutions, dan kies je voor onze kennis en ervaring, die we graag delen met onze partners. Wij willen het begrip ‘partnerschap’ naar een hoger plan tillen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details