Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
EEN TERRAS VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN MET DANK AAN FLEXLIGHT LODGE 6002 EN EPIC LIVING
Het terras van kookstudio Culinairro in Eerde heeft een Epic Living garden shelter die is voorzien van Flexlight Lodge 6002 doek van Serge Ferrari.

EEN TERRAS VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN MET DANK AAN FLEXLIGHT LODGE 6002 EN EPIC LIVING

In het gemoedelijke Eerde, een klein dorp bij Veghel in Noordoost-Brabant, heeft Robbert Ploegmakers bij zijn huis de kookstudio Culinairro gebouwd. Workshopgroepen kunnen er de kookkunst beoefenen en vervolgens genieten van wat ze allemaal hebben klaargemaakt. Dit gebeurde meestal binnen, maar Robbert Ploegmakers wilde de ruimte uitbreiden. 

Bij de kookstudio ligt een mooi groot terras, maar het was niet overkapt, waardoor het bij regen of hitte niet gebruikt kon worden. Om daar verandering in te brengen heeft Ploegmakers contact opgenomen met Epic Living, specialist in op maat gemaakte shelters, om hem te helpen zodat hij zijn terras voortaan in alle weersomstandigheden zou kunnen gebruiken. 

Ploegmakers wilde een luifel, maar niet een gebruikelijke luifel. Voor zijn bijzondere kookstudio vroeg hij nadrukkelijk om een unieke overkapping. Epic Living dacht toen meteen aan het doek Flexlight Lodge 6002 van Serge Ferrari om dit project te realiseren, want een van de belangrijkste voordelen van dit doek is de hoge mate van flexibiliteit die het mogelijk maakt om aparte vormen te creëren. 

Onderscheidende kenmerken

Behalve flexibiliteit heeft Flexlight Lodge 6002 volgens Serge Ferrari nog een aantal andere nuttige en onderscheidende kenmerken en eigenschappen. Het doek is duurzaam en heeft een uitzonderlijke dimensionele stabiliteit, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden en wereldwijd de voorkeur geniet voor toepassingen op luxelocaties. Daarnaast heeft het doek een speciale oppervlaktebehandeling ondergaan die het een grote vuilbestendigheid geeft in vergelijking met standaardproducten, waardoor het er langdurig als nieuw blijft uitzien. 

Thermisch, akoestisch, esthetisch

De goede eigenschappen van het Flexlight Lodge 6002 doek combineren volgens Serge Ferrari uitstekend met de eigenschappen van een Epic Living garden shelter. Zo heeft de wind vrij toegang onder het shelterdak, waardoor er een aangename verblijfsomgeving ontstaat waar mensen zich comfortabel voelen. 

Ook akoestisch levert de Epic Living garden shelter met het Flexlight Lodge 6002 doek uitstekende prestaties. In beginsel heeft zo’n dak dezelfde akoestische eigenschappen als elk ander dak, maar door de open zijkanten kan het geluid gemakkelijk naar de zijkanten ontsnappen, wat bijdraagt aan een groter akoestische comfort. 

Ten slotte is een Epic Living garden shelter met het Flexlight Lodge 6002 doek ook esthetisch aantrekkelijk. Elk dak, ongeacht zijn vorm en dimensies, heeft een natuurlijke uitstraling, die nog kan worden versterkt door een gerichte keuze uit het kleurengamma waarin Flexlight Lodge 6002 leverbaar is. De combinatie maakt Epic Living garden shelter met Flexlight Lodge 6002 doek zowel geschikt voor wonen als voor zakelijke functies. Zoals het terras van kookstudio Culinairro van Robbert Ploegmakers.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details