Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Een frisse wind door ons assortiment raamdecoratie’
Grijze Verano® plissés. Passende raamdecoratie maakt een interieur compleet.

‘Een frisse wind door ons assortiment raamdecoratie’

In het najaar van 2021 zijn er verschillende veranderingen doorgevoerd in het assortiment raamdecoratie van Verano®. Daarbij kan worden gedacht aan de introductie van de Smartfit Pro, de vernieuwing van de collectie houten jaloezieën en een nieuwe collectie plissés en honingraatplissés van meer dan 90 nieuwe items. Ondanks al deze vernieuwingen heeft Verano® ook dit jaar niet stil gezeten. 

Het vernieuwde Smartfit Pro frame is speciaal ontwikkeld voor Verano® jaloezieën of (honingraat)plissés.

Uitbreiden en verduurzamen van (honingraat)plissés

Consumenten kiezen steeds vaker voor honingraatplissés, met name vanwege hun isolerende en uv-werende werking. “Voor het najaar van 2022 staan er een aantal vernieuwingen in onze collectie honingraatplissés op het programma”, vertelt hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. “Door te werken met vernieuwde hardware wordt het mogelijk om uit te breiden naar stoffen van 32 mm en 45 mm. Ook komt Verano® met de zogeheten true®-stoffen, een uitbreiding van meerdere kleuren in verschillende gradaties, van half transparant tot verduisterend. Stoffen met het true®-logo zijn echte, duurzame stoffen. De stoffen zijn gemaakt van gerecycled post-consumer polyester. Door de eerlijke, traceerbare materialen en eerlijke productieprocessen kunnen we echt een bijdrage leveren aan de toekomst van onze planeet en zijn bewoners. Deze uitbreidingen zijn vanaf eind dit jaar in het Verano®-assortiment terug te vinden.” 

Bediening met bi-directionele motoren

Naast een uitgebreid aanbod aan stoffen, vernieuwt Verano® ook de aandrijving van zijn producten. De mono-directionele Profit Line motoren worden gefaseerd vervangen door bi-directionele motoren. “Bij gebruik van bi-directionele motoren wordt bediening nog gemakkelijker door de eenvoudige koppeling met een smartphone”, legt Evelien Janssen-Verweij uit. “Denk hierbij aan een mobiele app, voice control of een koppeling middels bluetooth.” De motoren zijn verkrijgbaar voor de aandrijving van verschillende raamdecoratieproducten. 

Door de Smartfit Pro van Verano® is boren in kozijnen niet meer nodig.

Boren in kozijnen voorkomen met de Smartfit Pro

De nieuwe collectie plissés en honingraatplissés kan eenvoudig met het Smartfit Pro-frame worden gecombineerd, besluit Evelien Janssen-Verweij. “Het frame kan door middel van magneten eenvoudig op het kozijn worden geklikt, waardoor boren in kozijnen niet langer nodig is. Het grootste voordeel van de Smartfit Pro is de vernieuwde, verstek gezaagde hoekverbinding waarbij geen kunststof meer wordt gebruikt. Hierdoor worden – mogelijke – kleurverschillen voorkomen en wordt het frame nog stabieler. De Smartfit Pro-frames zijn de ideale oplossing voor draai-kiepramen en zijn erg gemakkelijk schoon te houden.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details