Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Eden Window Solutions: ‘Een nieuwe naam, maar vertrouwd in de markt’
Horren beschermen niet alleen tegen insecten, maar beschermen ook de insecten zelf.

Eden Window Solutions: ‘Een nieuwe naam, maar vertrouwd in de markt’

Het in Best gevestigde Eden Window Solutions mag dan een nieuwe naam zijn op de markt, het is zeker geen onbekende speler. De drijvende krachten achter het bedrijf zijn mensen die hun sporen in het adviseren en produceren van horren, binnenzonwering, screens en rolluiken ruimschoots hebben verdiend.

Eden Window Solutions is totaalleverancier van deze producten en staat vierkant achter de kwaliteit van zijn aanbod. “Met goede producten alleen kom je er echter niet”, is de mening van Tom van Boxtel, directeur en mede-eigenaar van Eden Window Solutions. “De manier van klantbenadering en het leveren van ondersteuning maakt het plaatje pas echt compleet.” 

Eden Window Solutions focust sterk op kozijnenfabrikanten. “Die onder­steunen we tot in detail met onze producten en kennis”, aldus Van Boxtel. “Daarmee bieden we een stuk toegevoegde waarde, omdat we precies snappen wat er bij hen in de productie en de verkoop speelt. Wat we graag willen is dat kozijnenfabrikanten horren, screens en rolluiken als een echte meerwaarde van hun product gaan verkopen en er marge op durven te pakken. Door de horren bij een kozijnenopdracht weg te geven, missen kozijnfabrikanten omzet en halen ze een mooi product naar beneden. Wij willen helpen om de eindgebruiker juist bewust te maken van die meerwaarde.” 

Eigen productie

De producten die Eden Window Solutions verkoopt, worden in eigen beheer gemaakt. “We zijn onderdeel van de Alcré groep en alles wordt binnen de groep gefabriceerd, zo ook de plisséhordeur”, schetst Van Boxtel het beeld. “De klant koopt dus een in Nederland gefabriceerd product. Dat is goed voor de levertijd, voor de garantie en uiteindelijk ook voor het milieu.” Omdat Eden Window Solutions over een eigen productieapparaat beschikt, kan de kwaliteit van de producten worden gewaarborgd, evenals de logistiek rondom de producten. “Het is gewoon fijn om in alle opzichten dicht bij onze klanten te kunnen staan”, besluit Van Boxtel.  

Eden Window Solutions is een nieuwe speler op de markt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details