Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
DOEKOPLOSSINGEN VOOR DE HORECA IN DE 1,5 METER MAATSCHAPPIJ

DOEKOPLOSSINGEN VOOR DE HORECA IN DE 1,5 METER MAATSCHAPPIJ

“Wanneer de horeca weer officieel open mag, zal het terrasleven niet meer hetzelfde zijn”, constateert Wouter Hof, directeur van swela. Hij doelt daarmee op maatregelen die genomen zullen worden om gasten 1,5 meter afstand te laten houden. “Door deze maatregelen zal de totale zitcapaciteit binnen en buiten behoorlijk afnemen. Daarmee wordt het hebben van een terras voor de deur nog belangrijker.”

Swela heeft het vlamvertragende sunvasdoek perla FR in het assortiment. “Voor de horeca een perfecte oplossing om op een veilige manier een terras te kunnen overdekken, ook als het weer kouder is en er dus veel gebruik zal worden gemaakt van terrasverwarmers”, aldus Hof. “De horecaondernemer zal het terras onder zoveel mogelijk weersomstandigheden willen kunnen inzetten. Dat houdt in dat we een toename van het gebruik van terrasverwarming tegemoet kunnen zien. Het brandgevaar neemt daardoor toe, een goede reden voor horecaondernemers om ons vlamvertragende doek in te zetten.”

2020_polyclose-13-kopieren

De creatieve horecaondernemer zal gaan zoeken naar oplossingen om mensen veilig te laten genieten op zijn terras. Hof is van mening dat de swela Outdoor Curtains daar uitermate geschikt voor zijn.

 

Gasten op elegante manier scheiden

“Voor horecaondernemers en hun personeel is de 1,5 m regel een uitdaging. De creatieve horecaondernemer zal gaan zoeken naar oplossingen om mensen veilig te laten genieten op zijn terras, zonder de gastvrijheid en sfeer geweld aan te doen. Wij zijn van mening dat onze Outdoor Curtains daar uitermate geschikt voor zijn.”

“De manier van ophangen laten we graag aan de creativiteit van de horecaondernemer of de zonweringvakman over, maar stel je voor dat je Outdoor Curtains met schitterende prints neerhangt, zodat duidelijk is waar wel en niet gezeten mag worden. Daarnaast kunnen er logische en veilige looproutes mee worden gecreëerd. Daar komt nog bij dat de wind minder toegang heeft op het terras en men dus comfortabeler buiten kan zitten. Een win-winsituatie voor ieder restaurant of iedere bar met een terras.”

wouter_schirm-1_0001-kopieren

Wouter Hof: “Zolang er nog steeds corona besmettingsgevaar is, kan het niet anders of de horecaondernemer juicht het idee toe dat hij de kussens van zijn meubels buiten netjes kan afnemen, zodat de volgende bezoeker gegarandeerd op een schoon kussen zit.”

 

Ook outdoor meubelstoffen kunnen het verschil maken

Hof gaat nog een stap verder als het gaat om het veiliger maken van de horeca. “Onze outdoor meubelstoffen zijn niet alleen heel erg mooi, maar ook weersbestendig en afneembaar. Zolang er nog besmettingsgevaar is, kan het niet anders of de horecaondernemer juicht het idee toe dat hij de kussens van zijn buitenmeubels kan afnemen, zodat de volgende bezoeker gegarandeerd op een schoon kussen zit. Reguliere meubelstoffen die buiten worden toegepast kunnen niet op dezelfde manier worden gereinigd. Onze Cielo meubelstoffen wel. Na het afnemen kunnen ze met een doek worden drooggemaakt en zijn ze weer klaar voor gebruik. Vlak niet uit wat voor positief signaal je daarmee afgeeft aan wachtende klanten!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details