Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘DOCO en Seculux, een geslaagde combinatie onder de naam SOMMER!’
DOCO en Seculux hebben elkaar gevonden onder de naam SOMMER.

‘DOCO en Seculux, een geslaagde combinatie onder de naam SOMMER!’

DOCO Door Solutions en Seculux Automation Systems hebben elkaar gevonden onder de naam SOMMER. “Als toonaangevende fabrikant van aandrijvingen en afstandsbedieningen in Europa biedt SOMMER Groep een betrouwbare, hoogstaande techniek voor garagedeuren, draai- en schuifhekken”, aldus Managing Director Johnny Creemers van DOCO. “SOMMER staat voor hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en optimale klantentevredenheid! Een voor een sterke punten waar DOCO en Seculux samen achter staan!” 

DOCO Door Solutions

DOCO ontwikkelt, test en levert een breed assortiment aan deursystemen voor zowel residentiële als industriële sectionaaldeuren. “Naast de krachtige en innovatieve industriële deursystemen, bestaande uit drie verschillende railsets en bijhorende hardware onderdelen, biedt DOCO ook een volledig gamma residentiële deursystemen en componenten aan onder de naam HOME”, licht Creemers toe. “Deze CE-gecertificeerde HOME collectie bestaat uit drie modulaire technieken die eenvoudig en snel gemonteerd kunnen worden. Een ruim productaanbod dus, met een oplossing voor de meest uiteenlopende inbouwsituaties, zowel industrieel als residentieel.” 

Seculux Automation Systems

“Als gedegen partner voor deurenspecialisten rekent DOCO voor de automatisatie van garagedeuren op de productkennis en ervaring van Seculux”, vertelt Creemers. “Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Seculux een stevige reputatie opgebouwd en is het de trotse verdeler van het SOMMER en DOCO productgamma binnen de Benelux. De combinatie van verfijnde SOMMER aandrijvingen en degelijke DOCO deursystemen zorgt voor een vlotte en nauwkeurige werking van iedere sectionaaldeur.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details