Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Dit is de tijd voor knikarmschermen!
(Collectie Gibus.)

Dit is de tijd voor knikarmschermen!

Veel interessante ledverlichtingsopties

Knikarm- en uitvalschermen zijn niet weg te denken uit het assortiment van de (buiten)zonweringspecialist. De mogelijkheden voor wat betreft afmetingen, kleur, doeksoorten, bedieningsvormen en accessoires zijn welhaast eindeloos. De eindgebruiker kan het zo gek niet verzinnen, of het bestaat en is leverbaar. Het brede aanbod in dit thema Knikarm- en Uitvalschermen getuigt daarvan. Nieuwe schermen, nieuwe accessoires, nieuwe aanbieders. Dit thema biedt voor elk wat wils. En volgens Luxaflex® precies op tijd, want dit is de tijd om zonneschermen te promoten!

Verano® komt met de V490 – Palermo, een heel nieuw scherm. Andere aanbieders komen met gedeeltelijke vernieuwingen, bijvoorbeeld productverbeteringen of een nieuwe doekcollectie, zoals markilux met de collection one. Dit Duitse merk plaatst bovendien de MX-4 in de spotlights. Opvallend zijn de verlichtingsopties met bijpassende wandlampen en – heel apart – kantelbare spots in de voorlijst. 

Brustor focust ook op verlichting. Vanaf april 2023 pakken ze uit met een nieuw type ledverlichting in de armen van hun zonneschermen. Over armen gesproken, de Belgische concullega’s van Winsol vragen speciale aandacht voor hun nieuwe knikarmen met zelfsmerende staalkabels of met Powerband uit geweven Dyneema-vezels. Harol zoekt het in een andere innovatieve productontwikkeling: Invisibly Wired-armen. 

De Alora van AVZ-Group onderscheidt zich door zijn kubistische design, bijzonder populair tegenwoordig. De Italiaanse fabrikant Gibus heeft – passend in een nationale traditie – natuurlijk eveneens veel aandacht voor design. Palmiye presenteert vier schermen in dit thema. Niet nieuw, wel interessant, niet in de laatste plaats omdat deze aanbieder vooral bekend is door zijn overkappingen. 

Tot slot Rainbowsol dat normaal ook altijd present is in het thema Knikarm- en Uitvalschermen, deze keer niet omdat zij in een apart artikel aan het woord komen. Zij hebben het concept ‘een knikarmscherm binnen één dag’ nieuw leven ingeblazen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details