Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Dickson-Constant met SWK ZIP-stof genomineerd voor de R+T innovatieprijs 2024

Dickson-Constant met SWK ZIP-stof genomineerd voor de R+T innovatieprijs 2024

De R+T beurs staat gepland van 19 tot 23 februari 2024 in Stuttgart. Interieurprofessionals kijken met hoge verwachtingen uit naar dit evenement, want het is de eerste keer sinds 2018 dat het opnieuw plaatsvindt. Dickson-Constant, de toonaangevende fabrikant van technisch textiel in Europa, zal er zijn SWK ZIP-stof en vele andere nieuwe producten presenteren. Breng een bezoek aan de stand D51/Hal 1 om er alle teams van Dickson te ontmoeten en de allernieuwste productinnovaties te ontdekken.

SWK ZIP, genomineerd voor de R+T innovatieprijs 2024.

Het hoofdthema van de beurs dit jaar is duurzame ontwikkeling. Als vooraanstaand producent van technisch textiel in Europa draagt ook Dickson zijn steentje bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde. De jarenlange toename van glazen oppervlakken in gebouwen heeft geleid tot oververhitting, waardoor het hoog tijd wordt om actie te ondernemen tegen de schadelijke gevolgen voor mens en planeet. Om oververhitting en de noodzaak van airconditioning te voorkomen, hebben deze oppervlakken zonwerende stoffen nodig die in staat zijn om zowel de temperatuur als de hoeveelheid natuurlijk licht die binnenkomt te reguleren, en tegelijkertijd bestand zijn tegen de mechanische belastingen van hun omgeving.

Met dat in gedachten presenteren de teams van Dickson vol trots SWK ZIP, het nieuwe microgeperforeerde weefsel dat specifiek is ontwikkeld voor grootschalige systemen. Deze innovatie heeft ook veel belangstelling gewekt bij de organisatoren, want zij nomineerden deze nieuwe stof voor de R+T innovatieprijs 2024 in de categorie technisch textiel.

Naast nieuwe productontwikkelingen presenteren de teams van Dickson ook ‘Greenovation’. Dit initiatief, dat ruim 10 jaar geleden werd gelanceerd, omvat alle ambities van het bedrijf op het gebied van milieubewustzijn, en dan hebben we het over een wereldwijd commitment op dagelijkse basis.

“Of het nu gaat over SWK ZIP of, in bredere zin, al onze zonweringsstoffen, onze collecties worden ontworpen met de nadruk op optimale duurzaamheid, volledige klanttevredenheid en het principe van duurzaam consumptiegedrag. Het is onze verantwoordelijkheid om textiel te bieden dat nauw aansluit bij de levensstijl van zowel vandaag als morgen. Ons Greenovation-programma sluit naadloos aan bij het thema van R+T 2024.” Amaury Flipo, markmanager zonwering bij Dickson

Een stand die nieuwe levensstijlen weerspiegelt

Trends bewegen zich in de richting van multifunctioneel wonen. Ruimtes worden geopend, gedeeld en opengesteld naar de buitenwereld. Het zonweringdoek fungeert als een schakel die de momenten van het dagelijks leven naar buiten verlengt door een beschermende cocon te creëren. De stand van Dickson is ontworpen om deze nieuwe levensstijlen te weerspiegelen en toont de Dickson-stoffen met al hun kleuren, texturen en patronen, die perfect op elke buitenomgeving kunnen worden afgestemd.

“We kijken ernaar uit om al onze partners te ontmoeten en onze verkoopteams te verenigen rond dit niet-te-missen evenement. Het moet een krachtig signaal zijn van Dickson’s voortdurende toewijding om steeds innovatievere en meer verantwoorde technische textielproducten voor woningverbetering te ontwikkelen”, aldus Amaury Flipo, marktmanager zonwering bij Dickson.

Bezoek voor meer informatie Stand D51/Hal 1

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details