Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti: ‘Zo snel mogelijk genieten van het buitenleven’
Verdeca vouwdak. (Beeld: Leonie van Someren.)

Deponti: ‘Zo snel mogelijk genieten van het buitenleven’

Een consument overweegt om een terrasoverkapping aan te schaffen. Bij navraag blijkt de levertijd behoorlijk lang te zijn. “Maar niet bij Deponti”, zegt salesmanager Benelux Marco de Jong. “Onze dealers kunnen hun levering binnen twee weken in huis hebben. Overigens kan het nog sneller, als de dealer zijn bestelling zelf in Oss komt ophalen.” 

Breed assortiment aluminium overkappingen

Het hele assortiment van Deponti, dat bestaat uit aluminium terrasoverkappingen, lamellendaken, vouwdaken en glazen schuifwanden, is uit voorraad leverbaar. “Het lijkt erop dat veel aanbieders van terrasoverkappingen te kampen hebben met leveringsproblemen”, constateert De Jong. “Door onze ruime voorraad mogen we van geluk spreken dat we daar op dit moment geen last van hebben. Dit maakt ons flexibel en onderscheidend. Bovendien hebben we voor ieder budget een geschikt product: van de zeer laaggeprijsde Nebbiolo tot het luxe Pinela Deluxe lamellendak of een complete tuinkamer met diverse opties.” 

Inmiddels bestaat het assortiment van Deponti uit acht verschillende overkappingen in diverse afmetingen, waarbij de eindgebruiker voor elke situatie een passend product kan kiezen. De overkappingen zijn in meerdere kleuren leverbaar. 

Pinela Deluxe lamellendak. (Beeld: Leonie van Someren.)

Gemotoriseerde terrasoverkappingen

Naast de standaard aluminium overkappingen biedt Deponti ook lamellen- en vouwdaken uit voorraad aan. “Deze gemotoriseerde terrasoverkappingen zijn terrasoverkapping en zonwering in één”, aldus De Jong. “Hiermee bereiken we een nieuwe en dus bredere doelgroep.” Het meest trots is de Osse organisatie op het Pinela Deluxe lamellendak. “Met een druk op de knop opent de eindgebruiker het lamellendak en creëert zo een buitenruimte die bescherming biedt tegen ieder weertype.” 

Glaswanden

Om het buitenlevengevoel voor de eindgebruiker compleet te maken, biedt Deponti zijn Fiano glazen schuifwanden aan. De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. De glazen schuifwanden zijn volgens De Jong geschikt voor ieder merk of type terrasoverkapping en kunnen daarnaast ook worden toegepast voor een tuinhuis of balkon. “Onze glaswanden zijn kwalitatief hoogwaardig en toch scherp geprijsd. En ze zijn – zoals men van Deponti mag verwachten – uit voorraad leverbaar.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details