Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti verrijkt assortiment met drie nieuwe overkappingen

Deponti verrijkt assortiment met drie nieuwe overkappingen

Vol trots presenteert Deponti drie nieuwe overkappingen die het assortiment verrijken. Het betreft twee lamellendaken: de Pinela en de Pinela Deluxe, en het Verdeca vouwdak. Met deze uitbreiding speelt Deponti in op de vraag en behoeften uit het midden en hogere segment in de overkappingen industrie.

Meerwaarde

Hendrik Kersten, algemeen directeur van Deponti vertelt enthousiast: “Belangrijke pijlers voor deze slim ontworpen aanwinsten zijn design, flexibiliteit en betaalbaarheid. Zo bieden we enerzijds meerwaarde aan ons dealernetwerk en eindgebruikers en breiden we anderzijds onze positie op de markt uit.”

Van overkapping naar tuinkamer

De drie overkappingen zijn met zorg ontworpen en voorzien van een luxe uitstraling. Daarnaast is er een mogelijkheid de overkapping uit te breiden met (dimbare) LED-verlichting en een automatische bediening door een Somfy motor. Wanneer u de Fiano glazen schuifwanden toevoegt, tovert u uw overkapping in een keer om tot een tuinkamer.

De producten op een rij

Pinela: Aluminium Lamellendak

De perfecte lichtinval op uw terras

kopie-van-deponti-pinela-1-kopieren

De lamellen van de Pinela zijn tot 120 graden kantelbaar. Hiermee bent u in charge om te spelen met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder de overkapping. De geïntegreerde goot in de overkapping én in de lamellen zorgt er bovendien voor dat waterophoping wordt voorkomen. De Pinela kan zowel vrijstaand als aan een woning worden geplaatst. Optimaal gebruikersgenot dus.

Pinela Deluxe: Aluminium Lamellendak          

Het cabrio-effect in uw tuin

kopie-van-deponti-pinela-deluxe-1-kopieren

In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de stijlvolle Pinela Deluxe en creëert u een cabrio-effect in uw tuin. De Pinela Deluxe wordt verder gekenmerkt door de waterdichtheid en automatische Somfy bediening. Ook is de overkapping zowel als wandmodel, als vrijstaand model te plaatsen.

Verdeca: Vouwdak met aluminium frame

Ultieme Flexibiliteit en een strakke belijning

kopie-van-deponti-verdeca-16-kopieren

Met de Verdeca bepaalt u als gebruiker op welke manier u wilt genieten van uw tuin. Dat heeft alles te maken met het slimme systeem. Het vouwdak bestaat namelijk uit een aluminium frame en een waterafstotend (wit) doek. Met één druk op de knop schuift u het doek (gedeeltelijk) open en creëert u een terras vol daglicht. Een dicht doek beschermt u bovendien tegen regen en zon. Het vouwdak wordt optioneel verfraait door middel van LED-verlichting verwerkt in het doek.

Meer informatie

De drie overkappingen zijn vanaf april uit voorraad leverbaar. Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Deponti of wilt u meer weten? Bekijk onze website www.deponti.com of neem vrijblijvend contact op via [email protected] of 0412 762 708.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details